Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimini hak ettik. Geriye dönük ödemesi nasıl olur?

chtsu!

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
%92 özür oranıyla 1. basamaktan vergi indirimini hak ettik. 10.ayda başvuru yapmıştık 4.ay da işverenin eline tebliğ geldi vergi dairesindeki memur 10. aydan itibaren ödeme alabileceğimizi, bundan sonraki işlemleri de muhasebecinin halledeceğini söyledi
fakat muhasebeci geriye dönük ödemelerin nasıl yapıldığını bilmediğini söyleyerek başından savdı.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim...

dava açarak geriye dönük uygulamadan yararlanabilirsiniz bunun için bi kaç yerde sonuçlanmiş dava kararlari mevcuttu başka türlü mümkün değil iş yerinize belgenin geliş tarihinden itibaren maaşiniza yansır

ben çok eskiyi demiyorum başvuru tarihimizden sonuçlanana kadar olanı yani 10.aydan 4. aya kadar geçen 7 aylık süreyi dedim tamam işveren verecek bunu bize ama işlemleri muhasebeci yapacak, işte arkadaş muhasebeci ya bilmiyormuş nasıl yapılacağını nerye ne vereceğini????

vergi indirimde geriye dönük ödememi yapılıyor?
bende vergi indirimine müracatta bulundum ve hastaneden %97 rapor aldım ankara dan sonuç gelmedi daha ilk işe girdiğim yerde çalışmaya devam ediyorum %40 raporla işe girmiştim
ilk işe giriş tarihinden bu yanımı geriye dönük ödeme yapılıyor
2005 nisan 1 de işe başlamıştım
bilgilendirersenin sevinirim teşekkürler

güneyli ,
sadece vergi indirimine başvurduğunuz tarih ile cevabın geldiği tarih arasındaki 3-4 aylık geriye ödemedir.

ek muhtasar beyannamesi verecek dilekçeyle birlikte hepsi bu

Üst Alt