Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimini işyeri kendisi yapabilir mi?

atakan_abi

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar,

eşim % 50 raporuyla 2 eylülde iş başı yaptı. iş yeri vergi indirimini kendi yapacaklarını söylediler.
şimdi bu rapor yapılıyor mudur veya yapılırsa ne zaman gelir? bunu netten takip edebilir miyim

ikinci olarak eşime sigorta kartı verilmedi. ben tc nosuyla ssk'sına bakıyorum, ama gorunmuor.

son olarak da eşim kaç gün primle emekli olabilir?

bu konularda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Eşiniz daha önce şahsen defterdarlığa başvurupğ vergi indirim hakkı elde ettiyse, ne ala, o zaman işveren vergi indirimini kendisi uygulayabilir. Ama eşiniz defterdarlıktan bu hakkı elde etmemişse, işyeri bunu kendi başına yapamaz. Mutlaka eşinizin şahsen defterdarlığa gidip vergi indirimi için başvuru yapması gerek: http://www.engelliler.biz/forum/cal...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html
İşveren sadece İşkur kaydına binayen sakat statüsünde çalışma konusunu kendi başına yürütebilir.

İnternet kaydı 1-2 ayda ancak gerçekleştiriliyor.

Ne zaman emekli olabileceği: Alacağı rapor ve vergi indirim oranına, doğum tarihine ve ilk sigortalı olunan tarihe bağlı?

2 eylülde işe girdiğini öğrenmek için 24 ekimde netten takip edebilirsin.

Üst Alt