Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimini kazandım. Ne zaman emekli olabilirim?

enegsrip

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba vergi indiriminden yararlandım emeklilik şartlarına uygunum benim sorum istediğim zaman emekli olabilirmiyim yoksa hemen başvurmam lazımmı

enegsrip ;
Dilediğiniz zaman başvuru yapabilirsiniz, herhangi bir zorunluluk yok.

Sigorta giriş yılınız prim gününüz verilen vergi indirimi derecesine göre gereken şartlar yerine geliyor ise ve siz şu an halen çalışıyor iseniz vede emekliliği istediği zaman verebiliyorsanız bu ayın sonu itibari ile emekli olabilirsin yazsını sgk dan alıp vergi nidirimi yazısı ve raporunuza ister sgk emeklilik için taahhünameyi doldurup verirseniz hem çalıştığınız iş yerinden aylık kaybınız olmaz zaten bu günde verseniz bu ayın sonunda da verseniz aylığınız 1 ekimden itibaren başlıyacağı için bunlarıda göz önüne almanızı tavsiye ederim.

Vergi indirimi aldım

Merhaba vergi indirimi aldım emeklilik şartlarımda uyuyor şuan çalışıyorum mesela 1 sene daha çalışıp emeklilik için başvursam hiç bi sorun olurmu yani yeniden rapor felan al derlermi vergi indirimi süresiz bu arada

vergi indirimi süresiz ise emekli olabilirsiniz tekrardan herhangi gibi bir şey istenmeyecek emekli olurken hayırlı olsun

Üst Alt