Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimini nereden takip edebilirim?

mka41

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar Merhabalar,

Geçen hafta %52 engelli oranında vergi indirimine başvurdum. Takip sitesi olduğunu söylediler. Nerden takip edebilirim ?

vergi indirimie başvurdum ne zaman döner ?

Merhaba arkadaşlar,
vergi indirimi için %52 engelli oranında başvurdum ne zaman döner. dönsede oranı düşürürler mi ?

2-3 ay içerisinde ancak sonucu alırsın. Düşürmezler oranını 3. derece olarak onaylanır.

daha erken döner diye tahmin etmiştim ?

Aralık sonuna doğru ancak gelir en erken gelirse.

bana degilde iş yerime dönecek dimi ?

vergi indirimi talebim ankaraya ulaştı karar açıklaması ne zaman belli olur ?

merhaba arkadaşlar,

07.11.2014 tarihinde vergi indirimine başvurdum. Vergi indirimi Başvurusu sorgulama sitesinde 28.11.2014 tarihinde ankaraya ulaştığını gördüm ancak KARAR kısmına ''CEVAP BEKLENİYOR'' şeklinde bilgi girilmiş. peki karar açıklaması ne zaman belli olur ve sonuç ne zaman iş yerime ulaşır.

teşekkürler.

vergi indirimim onaylandı

merhabalar,

vergi indirimi talebim %52 engelli oranında aynen onaylanmış.
VD. veya İşyerine Gönderiliş Tarihi:22.12.2014-6992 , yani dün onaylanmış. ne zaman iş yerime ulaşır.

teşekkürler,
saygılarımla.

10 gün içinde işyerinize gelir ancak siz vergi dairesine giderek aslının aynıdır onaylı bir nüshasını mutlaka alın ve saklayın.

Üst Alt