Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimini nereden takip edebilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mka41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mka41

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar Merhabalar,

Geçen hafta %52 engelli oranında vergi indirimine başvurdum. Takip sitesi olduğunu söylediler. Nerden takip edebilirim ?

vergi indirimie başvurdum ne zaman döner ?

Merhaba arkadaşlar,
vergi indirimi için %52 engelli oranında başvurdum ne zaman döner. dönsede oranı düşürürler mi ?

2-3 ay içerisinde ancak sonucu alırsın. Düşürmezler oranını 3. derece olarak onaylanır.

Aralık sonuna doğru ancak gelir en erken gelirse.

vergi indirimi talebim ankaraya ulaştı karar açıklaması ne zaman belli olur ?

merhaba arkadaşlar,

07.11.2014 tarihinde vergi indirimine başvurdum. Vergi indirimi Başvurusu sorgulama sitesinde 28.11.2014 tarihinde ankaraya ulaştığını gördüm ancak KARAR kısmına ''CEVAP BEKLENİYOR'' şeklinde bilgi girilmiş. peki karar açıklaması ne zaman belli olur ve sonuç ne zaman iş yerime ulaşır.

teşekkürler.

vergi indirimim onaylandı

merhabalar,

vergi indirimi talebim %52 engelli oranında aynen onaylanmış.
VD. veya İşyerine Gönderiliş Tarihi:22.12.2014-6992 , yani dün onaylanmış. ne zaman iş yerime ulaşır.

teşekkürler,
saygılarımla.

10 gün içinde işyerinize gelir ancak siz vergi dairesine giderek aslının aynıdır onaylı bir nüshasını mutlaka alın ve saklayın.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt