Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimini neresi onaylıyor?

Psikoz06

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar yüzde 71 rapor aldım herhangi bir yerde çalışmıyorum daha önce çalışıyordum ve 2100 gün sigortam var
şimdi ben vergi indiriminden yararlanmak istiyorum, aldığım rapor Ankaraya mı gidecek yoksa direk bağlı olduğum ilde örnek olarak elazığ dayım buradaki maliye mi onaylayacak

herhangi bir işe girip öyle mi başvuru yapmam lazım yoksa girmeden de yapabilir miyim teşekkürler

Vergi indirimi süreci şöyle,
İşyerinizden çalıştığınıza dair alacağınız belge ve raporunuzla beraber (rapor 30.03.2013 tarihinden sonra alınmış olmalı),yaşadğınız yerdeki vergi dairesine başvuru yapıyorsunuz.
Vergi dairesi evraklarınızı Ankara Maliye Sağlık Kurulu'na gönderiyor.
Kurul onaylarsa vergi indirimi hakediyorsunuz.

Vergi indirimi sonuçlandı

Evet arkadaşlar 15 Mayıs gibi evraklarımı gönderdim Ankara'ya
30 Haziran tarihinde Ankara'yı aradım sonucu öğrenmek için
yüzde 71 raporum vardı aynı şekilde onaylandığını ve bağlı bulunduğun ile 14 Haziran itibari ile gönderildiği söylendi
bana kimse bilgi vermedi ama yarın ilk işim gidip öğrenmek olacak

inşallah herkes bu duyguyu yaşar
2400 gün sigortam var 5 yıl aralıksız çalıştığım taktirde emekli olabilecem
ALLAH herkesin kalbine göre versin

Gözün aydın,darısı başıma.Bende 26 Mayıs da başvuru yaptım inşallah haftaya falan belli olur.Benim esas merak ettiğim konu şu:Raporum 1 yıllık fakat hastalıklarımın hepsi kalıcı.Bana vergi indirimini süresiz verirlermi yoksa 1 yıllık mı verecekler.Bunu telefonla söylüyorlar mı.Yani verilen vergi indirimi süreli mi süreklimi?

Sugaremro

telefonda her şeyi söylüyorlar hafta içi arayıp öğren bence
inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın

Bugün aradım.Evrağım ulaşmış ama kurulda görüşülmemiş.10 gün sonra tekrar arayın dediler.

Üst Alt