Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminin bana ne gibi bir artısı var?

rivotril

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
merhabalar benim %70 oranında raporum var ve aynı oranda da vergi indiriminden yararlanıyorum .Bana bunun ne gibi bir faydası var.Benim bir tane daha raporum var 2005 yılından %40 %70 olan 2010 ben işe girerken %40 olan rapor ile işe girdim defterdarlığa gittim bana 2 tane kağıt verdi işyeri doldursun getir dedi sonra posta ile işyerine ve sana gönderilir dedi şimdi ben %40 ile gireceğim ama vergi indirimi %70 olarak işyerine gidecek bir sıkıntı olur mu?

Defterdarlığa neden gittiniz?
Zaten vergi indiriminiz yokmu...

ne sıkıntısı olsunki hiç bir sıkıntı olmaz 70 ile vergi muafiinden daha çok faydalınırsınz ayrıca 70 ile erken emeklilik şansınız daha çok yüksek olur hiç bir sıkıntı olmaz

evet vergi indirimim var ama hep çalıştığım firmanın ismini yazıyor vergi indirim belgesinde .... şirketinde çalışma olmaktan dolayı vergi indiriminden yararlanmaktadır diye başlıyor bu yeni girdiğim şirkete de aynı şekilde ... şirketinde çalışmakta olan di ye başlıyor diye defterdarlıktan yazı gidiyor ondan defterdarlığa gittim.

rivotril

Hiç bir sıkıntı olmaz. Sakat statüsünde işe girmek için %40 üzeri rapor olması yeterli. Oranın kaç olduğunun hiç bir önemi yok.

yenı konu acmak yerıne burdan yazım dedım ..
yuzde 40 ındırım alıyorum
ızmır GDZ elektrık dagıtım da büro pers. olarak calısıyorum
bu vergı ındırımının maaşa da katsısı var mı maaşım sankı dıger personellerden farklı alıyorum gıbı geldı

evet var biraz daha fazla maaş almanızı sağlıyor vergilerinizde indirim olduğu için

OturanBoğa[FONT=sans-serif] [/FONT]sakat statutusu dıye bır sey yok kardes dıkkatımı cekıyor sureklı sakat dıye yazıyorsun bıraz saygın olsun engellı ınsanlara anla artık sakat degıl E N G E L L L I ınsan onlar.........okumussun bırde...

bunu saygısızlık olarak neden düşündün ki

xpitonxd[FONT=sans-serif] dostum ben calıstıgım sırkette engellı olmadan once bır arkadasım beraber calısıtıgım engellı arkadasıma cok kızardı onu sevmezdı ayaklarından engellı bırısı ıdı saglam olsun kardesım burda sakat ınsanla ugrasacak halım yok derdı 1 yıl falan ugrastı en sonunda dayanamadım kavga ettık engellı arkadası sureklı azarlıyordu senın akrabanmı nıye onu kolluyorsun dedı kımse engellı kalma yada olmak ıstemez dostum bu yuzden engellı bır kısıye sakat denmesıne ayar oluyorum yanlıs anlamayın..[/FONT]

Kimse kimseye tavır yapmasin hepimiz engelliyiz ELHAMDÜLİLLAH

astorantalya
Bahsettiğiniz zihniyetteki adamlar engelli deyince düzelecek mi?
Komplekse gerek yok bence.

Üst Alt