Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminin emeklilikten sonra başka bir avantajı var mı?

magnesia

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar vergi indirimiyle emekli olmuş biriyim ben bu indirimin ne gibi avantajlar sağladığını öğrenmek istiyorum su,maç gibi indirimlerini biliyorum ihale yada işyeri açmada yada ne bileyim aklma gelmeyen ne tür kolaylıkları var ben şuan herhangi bir iş yapmıyorum işkurun gönderdiği işlerde hep hammallık adamlar işe almamak için her tür oyunu yapıyorlar aklınıza gelecek hertür bilgiye ihtiyacım var.tşk.ederim

Vergi ind. hakkı emekli olmak için dir ve siz de Vergi ind. hakkınızı kullanarak emekli olmuşsunuz..
Vergi ind. hakkı başka hiçbirşey için kullanılamaz...
Özürlü kimlik kartınız var ise ozaman
1.Maçlara ücretsiz
2.Tiyatrolara
3.Tcdd indirim
4.Bulunduğunuz ilde mevcut ise su faturasında %50 indirim
5.Cep telefon faturalarında indirim
6.THY indirim (Uçak iletlerinde)
7.Dijitürk alırsanız %50 ind.
Ve aklıma gelmeyen bir kaç şey

Sosyal hizmetler den alıyorsunuz..

sosyal hizmetlere git abi raporun 2 fotoğraf götür fazlasını isterlerse zaten eline bi ksğıt verirler gerekli evraklar diye

emekli oldukdan sonra bir işyerinde calışmaya başlarsak aynı şekilde maaşımıza gelir vergisi indirimi uygulanmazmı?

Resim,
Rapor aslı ve fotokopisi (aslı gibidir kaşesi gereklidir. )
Nufus cüzdanı fotokopisi.

arkadaşlar sosyal himetlere gitti fakatöürlü kimligini biz vermiyruz dediler özürlüler derneginden alınacak diyorlar nasıl alabilecegimiz konusun da bilgisi olanların yardımcı olursa sevinirim.şimdiden teşekkürler

Üst Alt