Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminin getirdiği haklar nedir?

jjbecx

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
2
Selam arkadaşlar sizlerden bir ricam olucak ankarada yaşıyorum % 46 raporum var bu ay vergi indirimi almaya başlıyacağım
aldığım net maaş agi dahil 950 benim maaşıma eklenecek ücret ne kadar olur

ayrıca benim bundan sonra yapmam gerekenler neler mesela biryerlere kayıt olucammı engelli kartı filanmı çıkaracağım otobüslere binişim nasıl olucak işte bakıyorum su faturasında indirimim var yazıyo bazı arkadaşlar
gidip iş kura filan kayıt olucakmıyım engelli yim diye araç alımında bi indirim söz konusumu aklınıza gelenleri yazarsaniz böyle indirim ve haklarla memnun olurum

şimdiden teşekkürler ilginize

Kardeş %46 oran ile Onaylandı ise Maaşınıza 28,50 Tl ücret etkelenecektir. 950+28,50 =988,50 tl MAAS ALACAKSIN.

sürekli raporuma maliye engeli

selam arkadaşlar ankara devlet hastanesinden almış olduğum %46 sürekli raporum maliyeye yollanınca onaylandığı tarihten 1 yıl sonra tekrar vergi indirimi isterse yeni sağlık kurulu istenir yazıyor yani sürekli olan raporu süreliye çevirmişler rapor yeni geldi elime varmıdır bir hukuk yolu yada yapmam gereken bişey iyi günler herkeze

sürekli raporu süreliye nasıl çeviriyolarki ilk kez gördüm . engeliniz nedir ? (geçmesi muhtemel bi rahatsızlıkmı )

Üst Alt