Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminin ne kadar yansıdığını bordromda göremiyorum..?

mert01

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Normalde 2010 yılında tokat vergi dairesine başvurarak vergi indiriminden faydalanmaya başladım. Ancak maaşıma ne kadar yansıdığını bordroda göremiyorum, bunun görülebileceği/sorgulanabileceği bir yer var mıdır? Ayrıca maaş dışında örneğin kiraya verdiğimiz bir ev için de elde ettiğimiz gelirden belli oranda vergi indirimi muafiyeti olur mu? Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Şimdi şöyle bordronda Yasal İndirimler bölümünde atıyorum 3. dereceden Sakatlık İndirimi 3 190 TL yazar.Bu da ayda 45-50TL lik bir tutardır.
Kiradan vergi indirim sözkonusu değildir.Sadece sana ait evinden emlak vergisi muafiyeti hakkın var.

Teşekkür ederim emlak vergisi için başvurdum. Bu e-bordorda da yazar mı yasal indirim diye? ben bordrolarıma e - bordrodan bakıyorum ve böyle birşey yazdıgını görmedim. Ancak vergi indirimini hak ettigimi biliyorum aramıştım, mutemedim de başvurumdan itibarenki vergi indirimi bedelini geriye yatırmıstı.

Üst Alt