Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi İndirimli rapor mu yoksa Ötv indirmimli rapor mu?

velis

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Öncelikle tüm arkadaşlarıma sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Değerli dostlarım,kıymetli görüş ve önerilerinizi bekliyorum

2 Şubat 2015 günü Ötv İndirimi için rapor almaya gittiğim Devlet Hastanesi
2007 de vermiş olduğu % 42 olan oranımı % 4'e düşürdü, oranını öğrendiğim için raporu almadım elime

Raporun Açıklama bölümünde ;
- Sol Alt eksremitede hareket kısıtlığı olduğundan
- H sınıfı sürücü belgesi alabilir
- Otomatik vitesli araç kullanabilir
- Özürlü kimlik kartı alabilir yazıyor
( Yalnız rapor oranım % 4 ) ben bu raporla ötv indiriminden yararlanabilirmiyim
Birde önceki raporumla ( % 42 olan ) vergi indiriminden yararlanıyorum memurum ve erken emekli olma ihtimalim var acaba bu hakkım ölür mü ?
Sizce önceki raporumun yanmaması için yeni raporu kullanmasam bir sıkıntı olur mu ayrıntılı cevaplarınız bekler mutlu ve güzel günler dilerim.

%90 ve altı sol alt ekstremite hareket kısıtlığı olanlar ÖTV.siz araç alabilir diyor Genelgede....

Yani %1 ile %89 arası olacak sekilde diye yorumlanmış: Dolayısıyla ÖTV.siz araç ALABİLİRSİNİZ...

Erken emeklilik için ön şart en az %40 işgücü kaybı olması gerek. Diyor genelge.. Sizde %4 olarak onaylandığı için erken emekli olamazsınız. O rapor elinize geçtiğinde bulunduğunuz ilde İL SAĞLIK Müdürlüğüne itiraz edebilirsiniz. HAstaneye yada vergi dairesine değil, İl Sağlık Müdürlüğüne itiraz ediniz..

Üst Alt