Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi muafiyeti için aldığım raporu Maliye düşürdü!?

areska

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelıkle sitem ederek baslıyorum affedın... Bu nasıl bır ulke anlamak mumkun degıl turkıyenın en ıyı hastanelerı arasında olan gazı unıversıtesı hastamnesı bana sureklı ıbarelı 62 oranında rapor verıyor. çok afedersınız malıye bakanlıgı denen dengesiz kurum ve onların belırledıgı doktor demeye dılımın varmadıgı kişiler bana 26 oranın da rapor vredıler
ıtıraz ettım numune hastanesıne sevk ettoıler 1 ay ugrastım ve artık ucretlı olmus bu ısler tam 400 tl param gıttı arada harcadıklarım harıc oradanda cıklan sonuc aynı
ınsanları madur etme organızasyonu ıcıne gırmısler!!!
adamını bulan saglamalara 100 de 40 ve uzerını verırken kemer sıkma polıtıkası adı altında bı avuc engellıyı ezıyorlar

sımdı bıldısı olan arkadaslar yorum yapın sımdı ben malıyeye gore saglammıyım ne olacak benım halım erken emeklı olamayacak mıyım tuöm haklarım gıdecek mı ne yapmam lazım
daha once ugrasan basından gecenler yorumlarsa sevınırım

arkadasım aynısın banada yaptılar
benıde numune hastanesıne gonderdıler ve aynı raporu almama ramen
ankara benım raporumuda dusurmus(yuzde 26) olarak
hakkımı helal etmıyorum ALLAH belalarını versın...

Işte bunun için bir şeyler yapmamız lazım kardeşım bu böyle gıtmesın bizim gibi baskalarıda magdur olmasın ben arastırıyorum hakkımı yedırmem bu bvatan hayınlerıne gerekırse ınsan hakları mahkemesıne muracaat edecegım ama bu ışlerı bıklen bır avukat bulabılırsem

oturan boğa arkadaşıma katılıyorum hastanede hiçbir ödemede bulunmuyosun sadece eczanaye gittiğin doktor başı para veriyon..Eğitim araştırma hastanesinde doktor başı 5 lira bilginize..

Üst Alt