Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi muafiyetinde Ankara detaylı rapor istediği için raporumu kabul etmedi.

hakkinen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.

Ben de ephilepsi hastasıyım ve yaklaşık 6 ay evvel %40 sürekli rapor aldım. Vergi indirimi için Ankaraya gonderdigim raporda eksik belge sebebiyle geri döndüler. Eeg filmi, kan tahlilleri, kullandığım ilac raporları ve ayda geçirdiğim nobet sayisini gosteren belge istemisler.
Fakat raporu veren doktara bunlari söylediğimde tekrardan heyete girmemi söyledi. Askeriyeden muafiyetim, eskisehir dev.hast. ve milas dev.hast. %40 surekli raporum mevcut. 25 yıldır rahatsızlığım hastane kayitlarinda mevcut. Buna rağmen ankara nın detaylı rapor istemesi, doktorumun bu detay konusunda çekingen davranmasına anlam veremiyorum. Rapor vermemek icin 3 aydır erteliyor.

Ilaclarimi degistirdi artırdı ve 3 ay sonra tekrar kontrole gitmemi istedi. 25 yıldır duzelmeyen hastaligimi 3 ay icinde duzeltmeye çalışıyor ve panik içerisinde.

6300 gün primim var ve vergi muafiyetinden nasıl yararlanacağım bir türlü bulamadım. Evliyim ve 1 yasinda bebegim var. Kime gittiysem yol gosteren olmadı. İş yerim geçirdiğim nobetlerden dolayı risk altinda olduğunu devam ederse iş akdi feshine gideceğini iletti

Sacma sapan bir durum içindeyim. Ne olur yapmam gereken neyse yol gosterin bana lütfen.

hakkinen

Maliye haklı çünkü raporda gerekli değerlendirmeler olması gerekirdi. Şimdi düzeltme için hastaneye sevk etmişler anladığım kadarıyla. Maalesef bu konuda süreci tamamlamak dışında yapılabilecek bir şey yok. Yarıda bırakırsanız maliye kafadan reddeden başvurularınızı.

O doktorun olmadığı bir günde gidip işlem yapsanız, olmaz mı? Ya da başka doktora gitseniz?

Üst Alt