Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergin indirimi için alınan raporun oranı düşerse engelli kartım iptal olur mu?

askaratoprak

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Saglik heyeti raporu yuzde 40 geldi.vergi indiriminden emekli olabilmem icin rapor ankaraya gitti sonucu bekliyom.ankarada oran düşerse saglik heyeti raporu gecersizmi olur.bu raporla engelli kart cikardim.onu kaybedermiyim.

Merhaba rahatsızlığın neydi.....vergi indirimi oranını dusursede raporun geçerlidir...ikisi farklı şeyler...

Teşekkür ederim.engeli kart avantajlarida kaybetmek istemem.oyle birsey duydum cunku.yuzde 40 orani boyun fitigi isitme kaybı kronik tansiyon ve ona bagli kalp aot damari genislemesi ve kalp ritim bozuklugum var.3 yildir raporlu kalp ve tansiyon ilaci kullaniyom.umarim yuzde 40 oran onaylanir gelir.birde verilen rapor yuzde 40 suresiz verildi

Teşekkür ederim.engeli kart avantajlarida kaybetmek istemem.oyle birsey duydum cunku.yuzde 40 orani boyun fitigi isitme kaybı kronik tansiyon ve ona bagli kalp aot damari genislemesi ve kalp ritim bozuklugum var.3 yildir raporlu kalp ve tansiyon ilaci kullaniyom.umarim yuzde 40 oran onaylanir gelir.birde verilen rapor yuzde 40 suresiz verildi

Üst Alt