Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergisiz araç için alınacak %90 ve üzerindeki orana sahip raporda ne yazmalı?

deruni

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
pekı aracı ben kullanmak ıstemıyorsam yanı aracı aılemden bırının kullanmasını ıstıyorum raporumun %90 ustundemı cıkması gerekır ve rapor ıcın dılekce nasıl yazılmalı ne dıye basvurmalıyım

Aracı 3. derece yakınlar kullanacaksa oran %90 ve üzerinde olmalı.
Raporda yüzdelik ibare olmalı ve karar kısmında da "ÖTV muafiyetli araç alabilir" gibi bişey yazması gerek sanırım. Ama bilmedim şimdi..?

ben bu sıralar bu rapor işi ile uğraşıyorum.bazen komik olaylarla karşılaşıyoruz.bu komik olaylarda bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor.ben rapor için geçen hafta başvuru yaptım ve doktorları dolaştım.heyete daha girmedim oran oluyor mu olmuyor mu orasını daha göremedim ama dedikleri şu.rapor iki kısma ayrılıyor.birisi %90 ve üstü bunda kişi kendisi aracı kullanamıyor ve kendisi yerine tespit edilen kişiler aracı kullanıyor.ikincisi %90 dan aşağı olursa kendin kullanıyosun.tabi kendin kullanacaksanda ehliyet alman da gerekli.ama eheliyeti araçtan önce alırsan iyi olur.

Üst Alt