Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Veri dosyalarının güncellenmesi gerekiyor denilerek vakfa çağrıldım!?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
2007 den beri aylık alıyorum hiç bişey gelmedi ama bu gün bu geldi maaş kesilecek diye korkuyorum acaba ne yapıcaz bilgisi olan varmı

Güncelleme yapıyorlar .15 gun icinde gitmezsen keseriz diyorlar kisaca .

en son aldığın engelli raporu ile birlikte gitmen gerekiyor diye anladım.sürekli ise rapor sorun çıkmaz .çıkarsa aç davanı .

aynen rapor isteniliyor aslı gibidir yazılı sistem otomatik kesecek dendi de bendeki rapor aslı hak getire 2007 yılında alınmıştı bulamadık yandık yenisini nasıl çıkarırız acaba memleketten uzağız 170 km

Şizofrenix
rapor ılla memleketten alıncak dıe bişi yok. Türkıyedekı yetkılı tüm hastanelerden alabılırsınız.izmırdekı hastanelerdende alabılırsınız

aynen yeniden cıkarıcaz artık ama ne kadar sürede çıkar bilinmez kesilir diye dedim gerekli evrağı onbeş gün içinde istemişler mka ben ondan dedim bizde bilioruz hastahanelerden çıkacağını da zaman alıcak rapor oranı düşürülecek belki korkumuz ondan türlü türlü iş dönüyor ya hakkımızda hayırlısı kredide çekmiştim 188 ödüodum neyse inşllah hallolur olmazsa kim iş verecek kamuda zaten ekpss de şansımız yok akp li değiliz

şizofrenix sen eski rapor cikartigin hastahane icin 1 gununu ayır.ve rapor aldiginin hastahanenin arşiv odasinda dosyanda raporunun aslı mevcut onu alıp aslı gibidir raporunu al.ve gercek raporunu tekrar arsive burak
Senden yeniden rapor istememislerki sadece mevcut raporunun aslı gibidir onayli raporunu istemisler

bende onu dedim ilk başta 170 km gidiş geliş 340 km yeniden çıkarmak bana 200 liraya maal olucak zaten verdikleri 600 iki yüzünü geri istiyorlar borç gırtlakta aktar dönder götürmeye çalışıoz bide yetmezmiş gibi rapor istenior benim gibi olan varmı yoksa sadece bizlermiyiz onu öğrenmeye çalışıom biz derken ATATÜRK cüler

Şizofrenix
kardeş rapor verılırken kökenıne siyası görüşüne değil engelıne bakıolar.önceden yüksek verılırken rapor yüzdeleri şimdi baya düşük verılıo o yüzden Derbeder_55 arkdaşın dedıgı yol en güzeli .

Selam aleykum arkadaşlar bi konuda yardiminiza ihtiyacım var 2022 maaşı alıyorum abim ve kardeşım fabrıkaya girdi sigortasiz olarak sadece saglık sigortasi üzerinden hastaneye gidebilecek benim maaşimi keserlermi bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi tşk

Yunus45
abınız ve kardeşiniz fabrıkaya girmiş.aldıkları maaşlar gelırnıze dahıl edılır büyük ıhtımalde hane kişibaşı gelırı geçersınız ve 2022 kesılır.eger abın ve kardeşinin ıkametı başka yerde ise sizinle değilse bişi olmaz ama aynı evde isenız kesılır 2022 maaşı

Yunus45
6 ayın ortalamsını baz alırlar.şöle bişi var .6 ay içinde kontrole ugramazsanız vakıfın haberı olmazsa bişi olmaz.öğrenirlerse iş değişir.fakat sigortasızda olsa çalısacaklarmıs ve eve giren gelır değişecek ve sınırı gececeksınız onlar görmese bile vatandas olarak durumu sizin bildirmenız gerekıo en güzelıde bu. 6 ay sonra kaldıgı yerden devam eder.sadece başvuru edersınız çünkü gereklı bilgiler zaten onlarda var.işin manevi yönüne bakarsak bildirmenız en güzeli .ha bildiremzsınız o ayrı. bişi diyemem sizin bilecegınız bi konu.

Üst Alt