Slm arkadaşlar cuma günü çalıştığım kuruma böyle bi resmi yazı geldi müdür bey bana havale etmiş ..
Ben 3 aralık 2010 da meb de göreve başladım şuan hizmet içi eğitim alıyorum .. Ben gih'de memurum lisans mezunuyum bu bölümlereden birine başvuru yapmalı mıyım
konu hakkında bir bilgim yok bu unvanların artısı nedir?
Ayrıca diyelim unvanım değişti başka ile çıkma ihtimali varmı yoksa çalıştığımız yerde kalabiliyor muyuz?
Ben bu sınavlara 2 yıl dolduktan sonra giriliyor diye biliyorum
bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim başvuru için 2 mart son şimdiden teşekkürlerrr...
İlgi: Milli Eğitim Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği.
İlimiz genelindeki okul ve kurumlarında görev yapan personelden ilgi Yönetmelikte belirtilen şartları taşıyanlardan bilgisayar işletmeni, koruma ve güvenlik görevlisi, veznedar, ayniyat saymanı, ambar memur, mutemet, memur, santral memur, şoför, usta öğretici, ve daktilograf kadrolarından Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni” kadrolarına atama yapılmak üzere 27 Şubat-02 Mart 2012 tarihleri arasında başvurular alınacaktır.
Ben 3 aralık 2010 da meb de göreve başladım şuan hizmet içi eğitim alıyorum .. Ben gih'de memurum lisans mezunuyum bu bölümlereden birine başvuru yapmalı mıyım
konu hakkında bir bilgim yok bu unvanların artısı nedir?
Ayrıca diyelim unvanım değişti başka ile çıkma ihtimali varmı yoksa çalıştığımız yerde kalabiliyor muyuz?
Ben bu sınavlara 2 yıl dolduktan sonra giriliyor diye biliyorum
bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim başvuru için 2 mart son şimdiden teşekkürlerrr...