Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrosuna atanma şartları..?

zazu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak,
veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrosuna tercih yapabilmemiz için istenen şart sade lisans mezunu olabilmek mi yoksa her hangi bir belge isteniyor mu?:confused:

4001 istenmiş yalnızca, bir kaç tanesinde 7225 yazıyor bu da sicilinizin temiz olması demek.
4001 Herhangi bir lisans programından mezun olmak yetiyormuş yani.
İstenen herhangi bir belge göremedim ben. 4001 değilde başka bir kod olup olmadığına dikkat edin karşısında, ve bu koda uygun olup olmadığınıza...

VHKİ de 6225 şartı yoksa belge istenmez. Fakat VHKİ olan bir kişi veya memur olan bir kişi bilgisayarı öğrenmek durumundadır. Çünkü bilgisayarsız iş neredeyse yok gibi

Aydınlattığız için teşekkürler arkadaşlar.

Ben ön lisans mezunu olacam veri hazirlama ve kontrol memuru olmammi illa lisansmı olacak

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ne kadar maaş alır bunu tam olarak nereden öğrenebiliriz ?

Dereceleri 8 ve 9 olarak belirlenmiş. Aile ve Sosyal politikalar bakanlığın da açılmış kadrosu da.. Memurlar nette ki maaş gerçekçi değil maalesef.. O yüzden merak ettim.

Peki bizler otomatik olarak vergi indirimine tabii oluyor muyuz yoksa vergi dairesine başvuru mu yapmamız gerekiyor

Santiaqo

Göreve başladıktan hemen sonra bulunduğunuz şehrin Vergi Dairesi Başkanlığının Engelliler Birimine gidip başvurmanız gerekiyor, işlemi de İnteraktif Vergi Dairesi üzerinden takip edebiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Ben o şekilde halletmiştim.

Peki Lise Mezunları Veri Hazırlamaya Başvuramıyor mu.?

vhki kadrosu önlisans ve lisansa verilir. liseye memur verilir.

Üst Alt