Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Verilen %37 oranlı rapora itiraz mı edeyim, yeni rapora mı başvurayım?

metin barbar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
engelli indirimi için heyete girdim %37 rapor verdiler diyabet 1,tansiyon ,ve bacaktoplar damarda tıkanıklık var şimdi ben bu rapora itirazmı edeyim yoksa en baştan tekrar heyetemi gireyim yardımcı olursanız sevinirim benim %40 almam için hangisi avantajlı

arkadaşım bence başka bir hastanede dene şansını yeniden gir aynı yerde aynı sıkıntılardan girersen sanırım biraz şansın zor birde bacak toplar damarlar tıkalıdan kaç puan vermişler acaba sana

%10 verdi ama az vermiş. bugün kendi doktorum denk geldi almaman için bir neden yok %40 hatta daha fazla olablir dedi bacağımda 4 kez bacak ülseri oluştu yani derin yara oluştu bunun bile %30 verilebileceğini söyledi çünkü.heyete girdiğimde dahiliye doktoru bakmadı bile beni muayene etmedi .hariciye doktoru verebilirdi %30 oda ogün yoktu sekreteri bir imza çaktı gönderdi

bu heyet raporuna itirazda sürec nasıl nezamana kadar itiraz edebiliyoruz

Aynı olay benim basıma geldi fakülte hastanesi ortepedici %5 verdi orda heyete bilerek girmedim devlete başvurdum %36 topladım ama bu sefer devleteki ortepedici oran vermedi gene 40 geçemedim benimde aklım çok karıştı

heyete girmemek en doğrusu benimde yüzde otuz ikiydi heyete girmedim girme dediler çünkü heyete girdiğimiz zaman nereye gitsek gözüküyo sisteme işliyo heyete girmediğimiz zaman iptal oluyo bir ay içinde sonra başka bi hastaneden rapor almak için başvurabiliyoruz

metin barbar;

arkadaşım hariciye doktoru yoktu diyorsun sekreteri imza çakıp göndermişse o bölümün vereceği oranı sana heyete girdiğin zaman verirler mutlaka eğer olurda es geçilecek gibi olursa orda heyet başkanı var ona durumunu anlatırsan ilgili polikliniğe mutlaka seni yönlendirip oranını almanı sağlayacaktır

aldıgın raporla il sağlık müdürlüğüne git itiraz et yönlendirirler daha iyi hastane bul il içinde sonra doktor bul yönetmeliği oku iyi ce gerekirse doktora söyle yazmadan olmadı kafasına demir çubukla vura bilirsin :)

en garanti itiraz etme bi kaç ay bekle başka hastaneye git orda tekrar oran al ben öle yapcam başka şans yok %36 aldım ortepedi vermedi gene aynı doktor vermez zaten oran elinde başka doktor başka bölüm verir garanti

mrb geçmiş olsun.
raporla beraber sağlık il müd. git istediğin bir hastaneye sevk ettirebilirsin hakam hastanelerden birine.

Üst Alt