Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Verilen düşük oranlı rapora itiraz etme prosedürü..?

ilkay35

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Aralık ayında başvurduğum devlet haatanesinden %32 engelli raporum var. Başka bşr hastaneye başvuru yaptım eklenecek hastalıklarım vardı raporlandırdım. Ancak bana sürekli bir raporunuz var. Defterdarlıktan sevk alın denildi. Sevki alıp geldiğimde ise. Sağlık il müdürlüğüne itiraz edin o şekilde oluyor. Bir yılı da gözden çıkarın dediler. Delirmek üzere yim. Ne yapmalıyım.

aralık ayından itibaren sayacak şekilde altı ay bekleyn, sonrasında doğrudan hastneye başvurun, hastalık ekletmek istediğinizi söyleyin, yine itiraz derslerse altı ay bkledikten sonra itiraz tmeye gerek yok, bu konuyu anlatmaya çalışın hastaneye...üniversiete hastanesi olursa daha barışçıl yaklaşıyorlar bilginiz olsun, zaten hiç bişey demeden doğrudan sıfırdan rapor alacak gibi de başvurabilirsiniz...

Hastaneler pek yardımcı olmuyor il sağlık müdürlüğüne gidin itiraz değilde hastalık ilerlemesi müracaatı yapın ben öyle yaptım ilk raporum kalp Ve böbrekten %30 verdiler tekrar muayene oldum fizik ve gözüde ekledim %52 aldım

%32 almış olduğum raporuma itiraz ederek önce Çiğli devlet hastanesinden %49 surekli engelli ordanda hakem hastane olan Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinden%47 sürekli engelli raporumu aldim ve vergi inditiminden faydalanabileceğime dair karar aldiktan sonra engelli emekliliği için kurumuma 25.12.2017 tarihinde başvurdum. Yaptığım araştırmalarda Dosyamın SGK Sağlık kurulunda olduğunu öğrendim. Günlerdir yaptığım arama neticesinde bu gün Sağlık kurulundaki memur ile yaptığım görüsmede hastalığımın çalışmama engel olmadığı bu nedenle red kararı verildiği söylendi. İtiraz etmek istiyorum. Nereye itiraz edeceğim. İtirazı olumlu sonuçlanan var mı? Çok sıkıldım. insülin kullanıyorum .tansiyon ilacı. Troid ilacı.depresyon ilacı da alıyorum. Şekerim dengesiz çalıştığım kurum çok sıkintılı. Ne yapacağımı biemedim. Yardımcı olursanız minnetar olacağım. Teşekkür ederim.

%32 almış olduğum raporuma itiraz ederek önce Çiğli devlet hastanesinden %49 surekli engelli ordanda hakem hastane olan Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinden%47 sürekli engelli raporumu aldim ve vergi inditiminden faydalanabileceğime dair karar aldiktan sonra engelli emekliliği için kurumuma 25.12.2017 tarihinde başvurdum. Yaptığım araştırmalarda Dosyamın SGK Sağlık kurulunda olduğunu öğrendim. Günlerdir yaptığım arama neticesinde bu gün Sağlık kurulundaki memur ile yaptığım görüsmede hastalığımın çalışmama engel olmadığı bu nedenle red kararı verildiği söylendi. İtiraz etmek istiyorum. Nereye itiraz edeceğim. İtirazı olumlu sonuçlanan var mı? Çok sıkıldım. insülin kullanıyorum .tansiyon ilacı. Troid ilacı.depresyon ilacı da alıyorum. Şekerim dengesiz çalıştığım kurum çok sıkintılı. Ne yapacağımı biemedim. Yardımcı olursanız minnetar olacağım. Teşekkür ederim.

Bilen bir arkadaş cevap verebilirse iyi olur.Vergi indiriminiz onaylandı ise böyle bir şeyin nasıl olabileceği hakkında hiç bir öngörüm yok benim.

Üst Alt