Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Verilen düşük oranlı rapora nasıl itiraz etmeliyim?

sevmek_kim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamun Aleyküm
2003 yılında Samsun devlet hastahanesinden sol kalça da kas iskeletinde kalıcı olarak %40 raporu aldım.
Simdi ise Sosyal haklarimdan yararlanmak istedim. Evrağı kaybettiğim için Aldığım hastaneye evrak için başvurdum. imha ettiklerini söylediler. O zaman aldığım %40 evrak ile İŞKUR'a kayıt olmustum. Hâlâ ekranlarda bu görünmekte.

Geçen hafta Çatalca ilyas çokay hastaanesinden Rapor icin basvurdum %24 verdiler. Ben bu durumda ne yapmam gerekir itiraz hakkım varmıdır. Ic hastalik ve sinir sistemleri pisikoloji göz gibi konularda da hic onemsemeden bakmadan saglamdir. Yazdılar. Bu konuda yardim ıstiyorum.

sevmek_kim , Anladığım kadar ilk raporu kaybettiniz ve yeni rapor çaıkarttınız,keşke sorup soruşturmadan böyle bir şey yapmasaydın,Bu durumda son alınan rapor güncel olacağı için,Yeni rapor almak için ya en az 1 yıl bekleyeceksiniz yada il sağlık müdürlüğüne itiraz edip tekrar heyete gireceksin,ilk raporla itiraz sonucu alınan rapor %deleri farklı çıkarsa Bu sefer hakem hastaneye gidersin son kararı hakem hastane koyar.Hakem hastanenin kararını gerek duyarsa anca mahkeme bozar...

Üst Alt