2013 de 76 rapor aldım 2022 için. Yenielemek için tekrar heyete girdim çünkü süresi birti. Aynı hastalıklarım aynen yerinde duruyor hatta ekstra bel fıtıgı eklendi ve doktor %7 verdi. Buna rağmen toplam oranı 63 vermişler. Böyle bir şey imkansız. Raporun fotoğrafını çektim allahtan verdikleri puanlar önümde. İnternetten hesapladım 40 puan eksik hesaplamışlar galiba 63 çıkıyor ama 40ı koyunca 76 oluyor.
Okuyunca ben bile zor anladım. Şöyle: 2013de 76 oranlı rapor alabildim. Şimdi yenilemek için tekrar girdim ve aynı hadtalıklar için aynı puanları verdiler. Rapor sonucunu 10 gün sonra almaya gittiğimde 76 yerine 63 oldugunu gördüm olay budur arkadaşlar. Yani aynı puanlar ama farklı rapor yüzdesi...
Sizden ricam bir de siz hesaplar mısınız ben bu konuda biraz kötüyüm ve şoktayım şu an.
Kbb 12
Göğüs cerrahisi 40
Solunum sistemi 40
Kalp 25
Beyin cerr (fıtık) 7
Hadi fıtığı eklemeyelim. Diğerleri aynen 2013 de aldığım oranlar. Tekrar aynılarını verdiler heyeti doladırken ki görüntüsünü dilerseniz paylaşabilirim.
Ya da şöyle yapayım. Bir dokdor eksik oldugu için rapor tamamlanmamış ama oranlar verilmişti ordan siz de görebilirsiniz. Cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar.
Rapor: https://resmim.net/f/S4Qjf1.png
Hızlı dönüş alabilmek için konuyu multi açtım.
Okuyunca ben bile zor anladım. Şöyle: 2013de 76 oranlı rapor alabildim. Şimdi yenilemek için tekrar girdim ve aynı hadtalıklar için aynı puanları verdiler. Rapor sonucunu 10 gün sonra almaya gittiğimde 76 yerine 63 oldugunu gördüm olay budur arkadaşlar. Yani aynı puanlar ama farklı rapor yüzdesi...
Sizden ricam bir de siz hesaplar mısınız ben bu konuda biraz kötüyüm ve şoktayım şu an.
Kbb 12
Göğüs cerrahisi 40
Solunum sistemi 40
Kalp 25
Beyin cerr (fıtık) 7
Hadi fıtığı eklemeyelim. Diğerleri aynen 2013 de aldığım oranlar. Tekrar aynılarını verdiler heyeti doladırken ki görüntüsünü dilerseniz paylaşabilirim.
Ya da şöyle yapayım. Bir dokdor eksik oldugu için rapor tamamlanmamış ama oranlar verilmişti ordan siz de görebilirsiniz. Cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar.
Rapor: https://resmim.net/f/S4Qjf1.png
Hızlı dönüş alabilmek için konuyu multi açtım.