Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Verilen yeni rapordaki oran vergi indirim hakkımı etkiler mi?

kalua33

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
19
%48 vergi indirimi raporum var. 2008 tarihinde almıştım
mağazada sürekli ayakta çalışıyorum kalp hastasıyım işten çıkmak için hastaneye gittim sürekli ayakta çalışamaz diye rapor istedim tekrar heyete soktular efor gerektrimeyen işlerde çalışması uygundur diye rapor verdiler ama oranı %37 ye düşürmüşler

bu %37 lik rapor benim vergi indirimi aldığım raporu etkiler mi vergi indiriminden düşermiyim
emekli olmama 5 yıl kaldı 19 sene dolacak yine emekli olabilirmiyim bir kaç yere sordum etkiler artık yeni rapor geçer dediler bende il sağlık müdürlüğüne başvurdum tekrar hakem heyete giricem bugun vergi dairesine sordum etkilemez vergi indiriminden faydalanmaya devam edersin dediler
kime inanıcam hangisi kesin cevap bu yeni rapor emekliliği etkilemez ise hakem heyete girmeyeyim mi acil cevap yazarmısnız

Evet önemli bir soru benim de kafama takılıyordu

vergi indiriminizi etkilemez arkadaşlar

kazanılmış hakkın olduğu için vergi idnirmi etkilemez

Çok sağolun ALLAH razı olsun sizden Peki eski vergi indirimi raporumla ekpss den atanabilirmiyim beyaz kartı yenileyebilirmiyim açık üniversiteye devam edebilirmiyim harç parası yatırmadan birde erken emeklilik devam ediyormudur etkilenirmiyim hakkınızı helal edin çok soru sordum cevaplarsanız sevinirim

Son düzenleme:
Ben yüksek şeker hastasıyım doktor raporları ve tüm tahlilleri gönderdim Ankara'ya karaciğerde büyük oranda sorun var acaba malulen emekli olabilir miyim 1800 prim Gününü askerlik borçlandırnasıyla tamamladım
Olursam oran ne olur
1800 günle Sıfır araç alabilir miyim indirimli oran kaç olmak zorunda
Teşekkürler

Halil oran vermek zor doktorların vereceği nihayi karar engelin ortapedik olmadığı için araç alımında rapor en az90 olmali

Diz kapağımda kıkırdak erimesi de var peki %90 olursa 1800 prim günü yeterli mi araç için ben3600 mecburi diye duydum ama bilgilendirirsiniz

Emeklilik için soruyorsan engeli olarak başladı isen 1800 gün sen malulen emekli olamazsin vergi indirimi alarak engellilere taninan erken emeklilikten yararlanirsiniz sonradan rahatsızlık çıktı ise 10yil 1800 pirimle yüzde 60 is gücü kaybı var diye rapor almanız malulen emeklilik için yeter araç alimi için pirim değil alacağın rapor onemli

İyi günler benim ilk aldığım %48 raporumda yazan rahatsızlıklarım ı %37 lik raporda yazmamışlar mesala doğuştan kalp hastalığını yazmamış sadece hiper tansiyon ve kalp kapağı ameliyatı yazmış buda %40 yapıyo baltazara göre %37 olmuş şimdi hakem heyete gircem buradakilerin dışında olan rahatsızlıklarımı nasıl yazdırabilirim doktorla heyetten önce nasıl konuşmalıyım rahatsızlıklarım ı tam yazması için

Vergi indirim hakkkınız sürekli ise yeni rapor bu hakka zarar vermez.

Hastaneye gittiğinizde işgücü kaybına neden olan tüm durumları söyleyin, hepsi rapora eklenecektir.

Vergi indirimi raporum sürekli 19 yıl 4240 gün şartı dolması için 5 yıl kaldı yeni çıkacak raporda %40 'ın altında çıkarsa emeklilik için sıkıntı çıkar mı acaba

S.a şuan hastanedeyim
kardiyoloji doktoru kalp ameliyatı için %30
hiper tansiyon içinde %25 verdi

heyette %40 geçermiyim önceki raporda kalp %30 hiper tansiyon %10 vermişti sonuç %37 çıkmıştı

bülent bey anlamadıgım bir şey var herkes oran görüyo raporda ben hiç görmedim heyt bölümlerine gittim yazdılar çizdiler 100de oran hiçbiri yazmadı sonrada heyete girdim aldılar kagıdı arkasını çevirip kase imza attı o kadar yüzüme bile bamadılar 10 gün sonra vergi dairesine gider dediler hepsi bu

Bundan öncekilerde bende görmemiştim ama bugünkü raporda kağıdı bana verdiler bütün doktorlara git imalat dediler kağıt hala bende gözden muayeneye giremedim çarşambaya randevu verdiler doktor raporu yazdı kağıdı bana verdi çarşamba onlara teslim etcem

Selam oturan boğa, Benim ortopedik %47 raporum var 2013 yılında vergi indirimi için alındı. Şimdi H sınıf ehliyet için başvurduğumda diyelimki bu oran düştü, daha önceki raporun bana verdiği hakların gitmesine sebep olurmu?

Üst Alt