Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vertebra T12 kırığından dolayı kollarımda hareket kısıtlılığı var. Felç başlangıcı mı
öncelikle ALLAH tan hepinize acil şifalar dilerim ben 2 ay kadar önce feci bir motorsiklet kazası geçirdim vertebra t12 krığı kaburgamda 3 kırık ve sağ önkolda çift kırık oldu koluma ve belime platinler takıl dı ve ALLAHA çok şükür ler olsun ki ameliyattan 3 gün sonra 1 kişinin yardımıyla tuvalete ve diğer ihtiyaçlarıma yürüyerek gidip gelmeye başladım ilk günler biraz ağrılı geçtikten sonra 10 15 gün sonra ken dim kalkıp yürümeye başladım ve şu an yürürken otururken kalkarken eğilmede çömelmede hiç bir sıkıntım yok kolumuda kullana biliyorum ancak beni derinden ve kötü etlileyen iki olay var sol kolumu yarım sağ kolumu ise hiç yanlara doğru kaldıramıyorum diğer tüm kol bacak fonksiyonlarım tam omuz kaslarıma giden sinirlerin hasar gördüğünü yeni farettik kazanın etkisi falan zamanla gececek dediler devlet hastanesi işte bu güne kadar daha yeni farkettiler emg istediler daha cektirmedim ama çok korkuyorum acaba felç mi kalacak ama kollarım ve parmaklarımın diğer kabiliyetlerinde bir sorun yok bide yine doktorların gececek dediği birsey bana sonda takıldı 3 4 gün durdu sadece ama cıkarıldığından beri idrarımı çok zor yapıyorum yanma var ilk günlerde yoğun kan geliyodu şimdi azaldı ama yanma aynı arada kan da geliyo ve az az geliyo idrarım maddi durumum olmadığı ve sosyal güvencem de olmadığın dan hastaneye de gidemiyorum ALLAH rızası için yardımcı olun yorum bekliyorum teşekkürler
bu isler paraya bakiyor genelde bende dusmustum sizin gibi diilde kucuk bi kemik kirilmisti belimde devlet hastanesine goturmuslerdi o kadar film milm cektiler bisi yok incinmis dedi doktorlar agrikesiciyi dayadi iste
agridan duramayinca ankara baskent hastanesine goturduler ordaemg cekilince hemen doktor kirik teshisini koydu ameliyata aldi ertesine agrimda kesildi yuruyerek evede dondum ama prof icin ozel oduyorsunuz sgk oldumuz halde sizede allah yardim etsin
Öncelikle çok geçmiş olsun.İlk olarakj söylemek istediğim şey T-12 kırığından dolayı kollarında bir problem olmaz.Daha çok bel ve altında problem olur.Kollarındaki problem içinse daha ayrıntılı bilgi vermelisin.Mesela kollarını sen kaldıramıyosun ama birisi tutup kaldırdığında tam olarak kalkıyomu?Yani sen güçsüzlükten dolayı mı kalkıramıyorsun yoksa omuz ekleminde bir kontraktür mü oluştu?
Sonda kullanmak başlı başına sıkıntılı bir durumdur zaten sanırım takarken çevre dokulara zarar vermişler.O da kanamaya neden olmuş.Dokular iyileşene kadar bekle.Zamanla düzeleceğini düşünüyorum.
öncelikle ilginize tesekkür edrm kollarımı birisi kaldıdığı zaman neredeyse tam kalkıyor ama bir sıkışma hissediyorum kendim kaldırmak istediğimde dede aynı sıkışma var sol kolumu baya kaldırıyorum ama sağ kolum hiç kalkmıyo ama tekrarlıyım yanlara doğru kalkmıyo öne doğru kalkıyo ama sıkışma hissediyorum