Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Veteriner hekim olarak 2018 EKPSS'de kaç puan aldınız?
Atanan arkadasım 2016 puanınla atandıgın ıcın tercıhı 2018 le yapabiliyorsun bosver bir kaç yıl memur maaşı ye ben yiyorum fana degıl ayrıca guvenlik sorusturması ben aralıkta atandım subatta basladım bugun yarın gelir
merhaba arkadaşlar benim puanım 79 umarım 40-50 kadar kadro açarlarda kimse dışarıda kalmaz.
Ben her gün bimer'e msj atıyorum günlük bir talep hakkı var zaten attığım mesaj '' 2018-2 atamada 50 adet VETERİNER HEKİM kadrosu istiyoruz...'' sizde mesaj atın ve akrabalarınıza da attırın ne kadar çok talep olursa o kadar dikkat çeker.
Bbahadir
Hayırlı olsun kardeş. İşe başlaman biraz uzun sürebilir. Benimki 1 ay sürmedi ama genelde TSk uzun sürüyor.
Kadro çok az açılmış yine, lütfen bastırın biraz yoksa gün geçtikçe daha da zorlaşacak. Biz başardık darısı inşallah tüm kalbimle diliyorum sizlere olsun.
vetbat inşallah herkes bu günleri görür benim şuan önümde en az 6 ay gibi bir bekleme sürem var tahminen gözüken öyle inşallah diğer arkadaşlarada nasip olur
Konu puanlar değil.
Kadro açılmıyor atanan arkadaşlar dışında yine açıkta onca meslektaşımız kalacak 2-3 kadroyla olacak iş değil whatsaap grubu kurup ortak hareket edelim .