Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Veteriner hekim olarak 2018 EKPSS'de kaç puan aldınız?

Bende yüksek bekliyordum ama olsun en yüksek kaç var ki brans sıralaması acıklansa

Aramızdan başka veteriner yok mu geçen sene 18 kişi vardı onlar atandimi ne yapti

Bu tercihlerde veteriner hekim alınması için birlikte hareket edelim bimere cimere yazalım arkadaslar

yazalım kaç kişi var bende merak ediyorum bakalım sıralamalar ne zaman belli olacak

vet zey

kaç kişiyiz toplam vet hekim olarak cimer ve bimere yazarak kadro isteyelim 50 kisilik

Watsap grubu kuralim ordan hepimiz iletisime gecelim gecen senelerde yapilmis 17 kisi sinava grip hepsi birlikte kadro istemiş ve hepsi atanmis

Puanım 65:))) 2018/1 atamasıyla memur olarak atandım ama daha güvenlik soruşturması devam ediyor.

2016 puanı artık geçerli değil demi? Ben o puanla tercih yapabilir miyim farklı sınıf olduğu için? Bilgisi olan var mı?

vet özlem puanın kaç acaba :)

Atanan arkadasım 2016 puanınla atandıgın ıcın tercıhı 2018 le yapabiliyorsun bosver bir kaç yıl memur maaşı ye ben yiyorum fana degıl ayrıca guvenlik sorusturması ben aralıkta atandım subatta basladım bugun yarın gelir :)

slm bende veteriner hekimim

puan 69

whatsapp gurubu kurma konusu çok mantıklı sayıyı ögrenebilsek

Merhaba meslektaşlarım öncelikle herkese selamlar ekpss puanım 88

Son sınıfım erasmus kalan dersleri verebilmek için bakmadan girdim 65 gelmiş. Plan nedir her gün bimer,cimer mesaj mı atıyoruz

merhaba arkadaşlar benim puanım 79 umarım 40-50 kadar kadro açarlarda kimse dışarıda kalmaz.

Ben her gün bimer'e msj atıyorum günlük bir talep hakkı var zaten attığım mesaj '' 2018-2 atamada 50 adet VETERİNER HEKİM kadrosu istiyoruz...'' sizde mesaj atın ve akrabalarınıza da attırın ne kadar çok talep olursa o kadar dikkat çeker.

Bbahadir
Hayırlı olsun kardeş. İşe başlaman biraz uzun sürebilir. Benimki 1 ay sürmedi ama genelde TSk uzun sürüyor.

Kadro çok az açılmış yine, lütfen bastırın biraz yoksa gün geçtikçe daha da zorlaşacak. Biz başardık darısı inşallah tüm kalbimle diliyorum sizlere olsun.

@vetbat
Teşekkür ederim evet genelde söylenen 5 6 ay civarında ama bekledik bu zamana kadar biraz daha bekliyecez sen nerede görev yapıyorsun

Evet kadro çok az inşallah bundan sonrası için bizden daha fazla kadro alırlar engellilere daha fazla imkan istiyoruz.

Bbahadir

Denizli Milli Parklar Müdürlüğü'nde görev yapıyorum. 1,5 yıl oldu çok şükür bu günlerimize. Benim 26 gün gibi sürdü işe başlamam belli olmuyor işte.

vetbat inşallah herkes bu günleri görür benim şuan önümde en az 6 ay gibi bir bekleme sürem var tahminen gözüken öyle inşallah diğer arkadaşlarada nasip olur

Arkadaşlar whatsaap grubu kuralım .

Konu puanlar değil.
Kadro açılmıyor atanan arkadaşlar dışında yine açıkta onca meslektaşımız kalacak 2-3 kadroyla olacak iş değil whatsaap grubu kurup ortak hareket edelim .

çok şükür bir meslektaşıma denk geldim. evet bir whatsap gurubu kurup ortak hareket etmek en iyisi.

Arkadaşlar whatsaap grubu kurduk 05331609938 iletişime geçelim

Atandınız sanırım yazan olmadığına göre :D

Arkadaşlar 2022 atama grubu var katilmak isteyen numaralarını yazabilir

2020 atama grubuna katılmak itiyorum yardımcı olabilir misiniz ?

benide ekleyebilir misiniz ?

Üst Alt