Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

VHKI kadrosundan, memur kadrosuna tercih yaparsa ataması olur mu?

engeller

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar meb il içi tayinde VHKI kadrosundan, memur kadrosuna tercih yaparsa ataması olur mu?

engeller

YHS den(HİZMETLİ) "ÖNLİSANS" mezunu olarak VHKİ olarak atanabilirmiyim.

engeller sınavsız unvan değişikliği ile orda belirtilen kadro derecesine uygun olarak kadrolar arası tercih yapıp o kadroya atanabilirsin. Ama ilçe içi olur, il dışı olmaz. yani göndermezler. bu arada vhki kadrosu memur kadrosundan daha avantajlıdır. maaş farkı da vardır.
ayDÜNYAvazo bunun için sınavsız unvan değişikliği ile değil görevde yükselmeye girip sınavda başarılı olman lazım.

İl içi tayinlerinde vhki, memur kadrosunu tercih edemez mi

nostaljik ünvan değişikliği sınavları merkezi oluyor, yani bakanlık tarafından düzenleniyor.

engeller

Selam,

Hocam vhki veya memur zaten aynı şey. İkisi de Genel İdare Hizmetleri Sınıfının kadroları. vhki 100 - 150 TL fazla maaş alır.

Bürokrasinin bilerek veya bilmeyerek karmaşıklaştırılmasının sonucu oluşmuş bir durum belki.

(Örneğin Öğretmenlerde; Aday, Sözleşmeli, Ücretli, Uzman vs. sınıflandırılımışlardır ama özünde hepsi öğretmendir. Farklı özlük hakları vardır. Ücretli öğretmenler bazı durumlarda bir asgari ücret kazanamazlar falan.)

Sen il içinde VHKİ olarak memur kadrolarını yazabilirsin. İstediğini, öncelik sıranı gözeterek yaz. Umarım dilediğin yerde çalışırsın.

Bol şanslar..

friends

VHKI olarak çalışıyorum. Şuanda il içinde ki başvuru da memur kadrosunu yazdım. Atamam yapılırmı onu soruyorum.
Teşekkürler....

engeller

Yazdığınız yerleri, sizden çalışma günü olarak daha fazla hizmeti olanlar da yazdıysa atanamazsınız. Atamalarda hizmet süresi fazla olana öncelik veriliyor.

sneyper

sınavsız olan unvan değişikliğinden bahsettim ben. mesela gih sınıfından teknik kadrolara geçişten değil.

sneyper

Sınavsız unvan değişikliği 2 türlü oluyor. Biri gih kadrosundan teknik kadroya sınavla geçiş ile, bu sınav ile oluyor tabi ki. diğeri de valiliklerin oluru ile sınavsız olan (aynı hizmet sınıfında olan) mesela memur iken vhki olmak veya vhki iken bilgisayar işletmenliğine geçiş, burda hizmet süresi ve gereklş belge şartı aranıyor.

engeller merhaba . Vhki olarak memur kadrosunu tercih edince atamanız gerçekleşti mi acaba ?

Üst Alt