Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Videolar çok takılıyor ne yapabilirim ?

*Sevgili*

Aktif Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
25
Nette film ya da müzik videosu izlerken çok takılıyor.doldursamda kare kare atlayarak gösteriyor.ne yapabilirim bu konuda arkadaşlar?

evet nette izlerken sorun yaşıyorum

arada bir masaüstünde bir pencere açılıyor ve flash playeri güncele diyor bende yapıyorum ama eskisinden daha yavaş oluyor sanki.bişi anlamadım..

SpeedBit Video Accelerator programını kullanmanızı tavsıye ederım

Sorunu tam paylaş yardımcı olalım internette izlemiş olduğun bir video sürekli donuyorsa bu senin bağlantı hızınla ilgili birşey olsa gerek Flash player veya codec ile alakası yok bunun codec bilgisayarında yüklü olan videolar için geçerli olan bir sıkıştırma biçimi bilgisayarında yüklü olan bir videoyu izleeyemiyorsan codec yüklersin olur biter internette bir video izleyemiyorsan java ve Flash player yüklersin sorunun çözülmüş olmasi lazım ama bu iki program bilgisayarında yüklü iken yinede internettemn video izlerken sorun yaşıyorsan aşağıdaki adımları takip et.

Windows Xp Kullanıcıları için: Başlat>çalıştır'a "dxdiag" komutunu gir karşına çıkacak pencereden "ekran" seçeneğini seç ekran penceresinde alttarafta bulunan "directx" seçeneklerinin hepsini devre disi birak" sorunun çözülür ancak oyun oynayan biriysen bu işlem oyunlarda sorun çıkabilir veya oyunları hiç açmayabilir.

Vista ve Win 7 kullanıcıları için böyle bir işlem yok. Java ve Flash playeri sil tekrar kur.

Öncelikle Aynı Bilgisayardan Daha Önce İnternet Üzerinden Video İzlerken Takılma Oluyor Muydu?

Oluyordu ama bu kadar fazla deildi.videoları doldurup rahat rahat izleyebiliyordum.ama artık kare kare atladığı için görüntüler izlemek imkansız oldu.kablo neti arayıp bakım yaptırdım geçen gün bana internet hızından olduğunu söylediler ama daha önce izleyebildiğimi bu sorunun daha önce olmadığını söyledim bu seferde pc eski o yüzden dediler..

De get ordan gerızekalı demedınmı ? Bu arada benım yolladıgım lınktekı programı denedınmı?

gelenler baya bi baktılar pc ye hatta farklı bir program filan yüklediler ama olmadı teknik servisler bağlantıdn kaynaklanıyor diyor onlar pc den ..burdaki bütün anlatılanları denedim hatta biraz daha yavaşladı diyebilirim..

başka ülkeler 50 Mb/s'lerde, biz 0.88'lerde sürünüyoruz... :)
büyük olasılıkla internet hızındandır kardeş...
50 Mb/s'de hesaplı bir hizmet alsaydık online film izler gibi izlerdik hepsini... :)
belleği arttırın, bir de pc'de kapsamlı bir temizlik yapın...

test linki için teşekkürler PEKASLAN...

r1iqvk.jpg

başka ülkeler 50 Mb/s'lerde, biz 0.88'lerde sürünüyoruz... :)
büyük olasılıkla internet hızındandır kardeş...
50 Mb/s'de hesaplı bir hizmet alsaydık online film izler gibi izlerdik hepsini... :)
belleği arttırın, bir de pc'de kapsamlı bir temizlik yapın...

ben 60 mb bir ay kullandım sandığın kadar değil ama hızlı seyrettiğin kesin şu an 10 mb var ve takılma çok nadir oda youtube kaynaklı oluyor :D bağlantın ne dersen süperonline fiberoptik :D memnunum

Oluyordu ama bu kadar fazla deildi.videoları doldurup rahat rahat izleyebiliyordum.ama artık kare kare atladığı için görüntüler izlemek imkansız oldu.

Harika Demek ki Pc de Donanımsal Bir Problem Yok, Bilgisayarınızın Sistem Temizliği Yapılmasına İhtiyacı Var. Anlaşılan O Ki Bilgisayar Veri Çöplüğü Haline Gelmiş.. Artı Bildiğimiz Manada da Bir Temizlik Yapın Toz Kir Açısından..

Not Olarak Daha Takıntısız Video İzlemek İsterseniz Donanımsal Açıdanda Önerilerim Olabilir Fakat Anakartınızın Marka Modelini Öğrenmem Gerekiyor Bu Tavsiyelerim İçin..

speed connect indir kur
aradaki farkı görebilirsin

dns ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin birde. belki hizlanır az bilgisayarınız

bence thorottle indir.internet ayarlarını optimize ediyor.birde wise care 365 proğramı yükle sorun olduğunda hemen temizle.çok hızlı ve ücretsiz

Dns Ayarlarınızı değiştirin yada Farklı Bir Tarayıcı Kullanarak Deneyin...

internet hızınızın yavaşlama sebebi veya donmalar yaşıyorsanız büyük ihtimal virüs programı olduğunu düşünüyorum çünkü virüs programı girdiğiniz her siteyi tarar ve sonuç olarak internetinizin yavaşlamasını sağlar. bende de avira kuruluydu ve çok kasıyordu kaldırdım Malwarebytes' Anti-Malware kurdum şuan donma yok deneyin ve bakım programı olarak da tavsiyem Auslogics BoostSpeed dir dediklerimi bir yapın arkadaşlar teşekkürler

Üst Alt