arkadaşlar internet konusunda kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var şu anda telekomun 6GBlik fibernetini kullanıyorum (33-38tl arasında bir şey ödüyorum) ayrıca hiç kullanmadığmız sadece internet için tuttuğumuz bir ev telefonu var ( 33tl de ona ödüyorum) bana sadece internet lazım zaten cep telefonlarını kullanıyoruz bu kadar parayı her ay vermek can sıkıcı telefonda taahhüt var 50-60tl ceza ödersiniz dediler ben bu ikisini de kapatıp süperonlinedan engelli tarifesinden internet almak istedim ama oturduğum şehirde fiber hizmetleri yok adsl bağlatmak istesem onunda ne olacağı belli değil ttnetle altyapı sorunları yaşayabiliyorlarmış müşteri hizmetleri çok kötü her çıkan ayrı bir şey söylüyor bende vınn ve benzeri modemlerden almayı düşündüm geçmiş yıllara ait buradaki yorumları okudum kota konusunda sıkıntı olabileceğini yazmışlar acaba şu anda kullanan var mı? durm değiş midir? film video falan izleyen insanlar değiliz haber siteleri gezinti falan için lazım ilerde istersem kotayı arttırabilirim diye düşündüm ne yapmalıyım?