Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vınn kullanan var mı?

Konular
5
Reaksiyonlar
5
arkadaşlar internet konusunda kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var şu anda telekomun 6GBlik fibernetini kullanıyorum (33-38tl arasında bir şey ödüyorum) ayrıca hiç kullanmadığmız sadece internet için tuttuğumuz bir ev telefonu var ( 33tl de ona ödüyorum) bana sadece internet lazım zaten cep telefonlarını kullanıyoruz bu kadar parayı her ay vermek can sıkıcı telefonda taahhüt var 50-60tl ceza ödersiniz dediler ben bu ikisini de kapatıp süperonlinedan engelli tarifesinden internet almak istedim ama oturduğum şehirde fiber hizmetleri yok adsl bağlatmak istesem onunda ne olacağı belli değil ttnetle altyapı sorunları yaşayabiliyorlarmış müşteri hizmetleri çok kötü her çıkan ayrı bir şey söylüyor bende vınn ve benzeri modemlerden almayı düşündüm geçmiş yıllara ait buradaki yorumları okudum kota konusunda sıkıntı olabileceğini yazmışlar acaba şu anda kullanan var mı? durm değiş midir? film video falan izleyen insanlar değiliz haber siteleri gezinti falan için lazım ilerde istersem kotayı arttırabilirim diye düşündüm ne yapmalıyım?

10 aydır ayda 5 tl indirim yapıyorlarmış onu toptan alırız dedi ısrarla sordum sadece geriye dönük mü diye yoksa 24 ayın toplamımı diye sadece geriye dönük dediler ya gene aradan çıkar bir şeyler ama kararsız kaldım fiber internet çok güzel

valla kaç gündür okuyorum forumları anladığım kadarıyla internet aboneleri için daha fahiş fiyatlar çıkarıyorlar cayma bedeline dediğin gibi engelli tarifesine de geçirmiyorlar hakkaten sıkıntı

Limooni;
evet bu mantıklı gibi görünüyor

poyraz.;
onu telefonda babama yapmışlar işte taahhüt almışlar 24 ay internette yok taahhüt

jonjon;
fiberde engelli tarifesi yok diyorlar zaten indirimli kullanıyormuşum normalde 38 tlymiş aynen senin gibi modemleri var bende hem modem hem de indirimli 33tl başka da bir işlem yapmıyorlar

poyraz.;

insanların iyi niyetini sömürüyorlar yazık ben baktım babamı kandırıyorlar evde yok diyip kapatıyorum görüştürmüyorum yoksa zarar büyüyecek :))

metinxo;
5 tl değil 24 ay taahhüt var biz şu an 10. ayındayız ayda 5tl indirim yapılıyor iptal etmek istersek bu 10 ayın her ayı için 5er tl alacaklarmış

poyraz.;
daha cepten dadanmadılar babamın elinden cebi de alırım gerekirse bu telekomu püskürtürüm :)

Ben yaklaşık 8 yıldır ttnet kulanıyorum, yaklaşık 2 yıldırda sınırsız engeli tarifesini kulanıyorum. Gelen telefonlara kibarca hayır diyorum biliyorum kampanyalar yararımıza değil zararımıza.Deyim yerindeyse bizi kendilerine bağlı tutmak istiyorlar kampanyalar ile.

Yanılıyorlar verdiğim linkte ortada görürsün ordaki bilgileri oku memura ..

arkadaşlar eger bulundugunuz yerde uydunet varsa özürlü indirimi var tam hatırlamıyorum ama kablolu yayın dahil 25 tl falandı sabit tel derdi de yok

malesef bulunduğum şehirde uydu net yok zaten ttnete kalmaya karar verdim diğerleri pek güvenilir gelmedi daha iyisi çıkana kadar :)

slm ben vın kullanıyorum aveyanın tahahütlü 1 yıllık olarak kullanıyorum aşımsız memnunum kotalı bana yetiyor 5 cigavayit Allah ttnete düşürmesin o zaman yanarsın

slm Nihal hanım ttnete bulaşma derim aşımsız kotalı uygun vın kullanmanı tavsiye ederim yoksa ttnete bulaşırsan evin yolunuda kaybedersiniz ben bikere düştüm ttnete kendimi zor kurtardım

bu aveanın jetini almak için illa telefon hattı mı lazım? zaten yıllardır ttnetliyim yani bulaştım bir kere :D

Ben üç aydır 4gb kotalı ttnet wın kullanıyorum ,ayda sadece 25 tl ödüyorum başka bir ödemem yok ,video ya da film vs aşırı izlemiyorsan çok ta rahat yetiyor ,ama kota bilgini wın ekranından sürekli takip etmen lazım ,4 gb kotayı aşarsan 99 tl fatura gönderiyorlar ,benim iş yerinde bi abi kızı için 4gb kotalı wın aldı ,kızı sürekli kota aşımı yaptığı için adama her ay 99 tl fatura geldi,chat yapmak gazete okumak kotayı yemediği için ben kota sorunu yaşamıyorum,geçen yıl benim sınırsız internet aboneliğim vardı ,güya ayda 55 lira ödeyeceğim diye 2 yıl taahhütlü sözleşme yapmışlardı ,ve ayda 55 gelmesi gereken fatura her ay 78 tl geldi ,arayıp sordum faturam neden yüksek geliyor dedim ,dediler ki kota aşımı yapmışsınız ,bakın dedim ben evdeki interneti 1 yıldır hiç kullanmıyorum ,kota aşımı yapmam mümkün değil dediğimde kemküm ettiler ,ev telefonu içinde 18 tl faturanız gelecek demişlerdi ,bağlı olmamasına rağmen her ay 28 tl de ev teli parası aldılar ,tabii hepsi haram zıkkım olsun diyorum çünkü haksız kazanç elde ettiler,bilinçli kullanabilirim diyorsan eğer wına geç ama dediğim gibi kota aşımı yapmamak için ,wını bilgisayara takınca açılan bi ekran var ,oradan kota bilgini sürekli takip etmelisin

tlfon haddına gerek yok

bende 5gb kullanıyorum ilk 6 ay 25 ödedim şimdide 30 ödüyorum fazla bile geliyor kotayı aşmıyor kota bittimi kendi kapanıyor fatura kesim tarihine kadar

nihal hanım telefon hattına gerek yok

Arkadaşlar yaa bu internet ne kadar pahalı ttnet özellikle eskiden böyle değildi fiyatlar uçmuş sinir oldum :( vazgeçtim şimdilik internetten...cep telefonları bile daha ucuz internet niye bu kadar pahalı yaa...

1-TTnet engelli tarifesi limitsiz 8 mb 50gb hız kotasını geçersen bazen 3mb düşüyor çoğu zamanda düşürmüyorlar. Diğer odadan wifi ile tabletten lcd tv bağlayarak hd film izliyorum. Çoğu zaman hiç takılma olmadan. Şu aralar geniş bantta daralmalar oluyor :) o zamanda çözünürlüğü biraz düşürdümmü wifi ile hiç sorunsuz film izlebiliyorum. 48.tl

2-Telefon sosyal tarife 12,5 tl aylık sabit. Sosyal tarife şehir içi 3000 dk. ücretsiz akşam 7 sabah 7 arası nereyi ararsan ara ücretsiz. Muhabbet için olanları akşam 7 den sonra arıyorum. Aylık net ve tel 60,50.tl ödüyorum. Hiç uğraşmam diğerlerinle. Akşam 7 den sonraki görüşme bedellerim aylık 60-70 tl oluyor(bedavadan) daha ne olsun.

Kusura bakmada sende çok bilinçli kullanmamışsın. Sınırsız aboneliğim vardı kota aşımından 78.tl. geldi derken sınırsızda kota aşımı olmayacağını bilmiyorsan ve buna itiraz etmiyorsan bilinçli olduğun söylenemz. 2007 yılından beri sınırsız kullanıyorum ne net nede telde 1.tl. fazla faturam gelmez sabittir bu rakamlar. Bu sayfada konu ile ilgili yazım var bi oku istersen.

Üst Alt