Sevgili Bülent eşim zaten birçok şeyden bahsetmiş.. birkaç eklemede ben yapayım bu tarz yataklarla ilgili;
- çok yumuşak olduğu için hareket etmek zor ve dolayısıyla giyinmek çok zorlaşıyor
- vucudun şeklini hafızaya aldığı için zamanla çukurlaşıyor ve rahat edeyim derken eğimli yamuk yumuk bir yerde uyuyor buluyorsunuz kendinizi ve rahat edemiyorsunuz.. hatta çukurdan dolayı sağa sola dönüşler bile inanılmaz zor oluyor
- dediğim gibi yarı eğimli yarı çukur yerde yatmaktan dolayı hissettiğiniz yada hissetmediğiniz yerlerde bile ağrınız olabiliyor
+ tek olumlu yanı bası yarası riski gerçekten az kızarma bile olmadı kullandığım süre içinde
fakat sonuç olarak ben pek tavsiye etmiyorum.. ama belki başka kullanıcılar memnun kalmışlardır..
birde fiyat ne olucak ben çok merak ediyorum Bülent, çünkü o firma ile görüştüm ben daha önce.. ben günde 9 saatimi işyerinde aktif sandalye üzerinde geçiriyorum.. ve işyerindeki tuvaleti günde iki kez kullanıyorum.. dolayısıyla aktif sandalye üzerinden soyunup giyinmek zorunda kalıyorum ve o yüzden ROHO yada [FONT=Arial]The [/FONT]VARILITE Evolution kullanamıyorum,normal bir sünger minder kullanmak zorunda kaldığımdan, farklı arayışlar sonucu bu firma ile görüşmüştüm, beyfendi saolsun ilgili, tatlı dilli(esnaf) gayet de güzel konuşmuştu, kızı da saolsun bir iki gün mail atmıştı ama visco minderler ciddi pahalı idi!! şu an aklımda değil ama inan bana Amerika'daki ciddi minder fiyatıydı.. bulursam maili eklerim buraya fiyatları..