Engelli kartımı geçen hafta almıştım. Son birkaç gündür dörtten fazla vodafone bayiine giderek sitelerinde reklamları bulunan red 20 tarifesine geçmek istediğimi, önceki taahhüdümün bittiğini ve bu tarifeye geçmek istediğimi söylememe rağmen ısrarla red 20 den daha az imkanı olan saçma sapan tekliflerin tarafıma tanımlandığını, o tarifeye şu anda geçmemin sistemsel bir hata nedeniyle mümkün olmadığını vs vs bir sürü zırvalayıp durdular. Müşteri hizmetlerini aradığımda işe sorunun bayiden çözüleceği söylendi. Yani inatla ağız birliği yapmışçasına red 20 tarifesine geçirme konusunda sıkıntı çıkarıyorlar, tarife şartlarında en az 30 gün vodafonlu olmak ibaresi olmasına rağmen işte bu hat numara taşıyanlar için vs vs diyip duruyorlar. Hepsinin bahanesi ayrı,
Uzun lafın kısası bu sorunla karşılaşıp çözebilen çözüm yolunu gösterebilir mi acaba? Yada bu konuyu firmanın kendisi haricinde şikayet edebileceğim bir mercii varmı. Ki kartımı alır almaz BTK' dan vodafonun şu tariflerine geçebilirsiniz şeklinde bir mesaj aldım. BTK ya mı şikayet edeceğiz acaba. ne uzun yazdım ya.
Uzun lafın kısası bu sorunla karşılaşıp çözebilen çözüm yolunu gösterebilir mi acaba? Yada bu konuyu firmanın kendisi haricinde şikayet edebileceğim bir mercii varmı. Ki kartımı alır almaz BTK' dan vodafonun şu tariflerine geçebilirsiniz şeklinde bir mesaj aldım. BTK ya mı şikayet edeceğiz acaba. ne uzun yazdım ya.