Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Voip Ücretsiz Telefon görüşmesi.

gokmen1

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
İp kullanarak sesli görüşme yapmanıza yarayan ulusal ve uluslar arası bir çok ülkeyi ücretsiz araya bileceğiniz. İki prgoram.
Üye olduktan sonra kıredi alıyorsunuz (kıredi kartı yardımıyla) ve Türkiye dahili hatlarla ücretsiz görüşe biliyorsunuz. Cep için kullanmamanız daha mantıklı zira cep için görüşme bedelleri türkiyede daha ucuz. En çok bilinen skype fakat bu işi ondan daha iyi yapan ve türkiye görüşmelerini bazı programlarında bedava yapan Betamax firmasıdır.
Kendim şahsen Bunu kullanıyorum çokta memnunum: poivY Buradan türkiye ücretsiz ve bir yıldır bu kampanyasını bitirmedi.
Poivy : Türkiye ve birçok yabancı ülkeyi dahili olarak aramak ÜCRETSİZ.
Türkiye Cep telefonlarını aramak çok PAHALI : 0.083 €

Cep telefonu için 12voip| cheap calls all over the world! Önere bilirim fakat bence fiyat Voip programları içerisinde Türkiye cep telefonu aramalarında en uygun olsada hala biraz pahalı
Cep tarifesi şöyle: Türkiye Cep telefonlarını aramak vergi dahil dakikası : 0.022 €
Dahili telefonları aramak: Türkiye Vergi dahil dakikası 0.005 €

Sonuç itibariyle uzun süreli yurt dışı ve yurt içi görüşmeler yapıyorsanız. : Poivy ya bilgisayarınıza yada cep telefonunuz destekliyorsa cebe yüklemelisiniz. ( İphone için yazılımı hazır fakat Diğer modeller için hazırlanıyor yakında yayınlarlar. Bu yazılım sayesinde cep telefonunuzla ücretsiz görüşmeler yapa biliyorsunuz)

Ayrıca Betamax firmasının tarifelerini sürekli takip etmek isterseniz yada belirli bir ülkeyi arayacaksanız ve fiyatı yukarıda verdiğim sitelerde yüksekse aşağıdaki alternatiflerin RATES bölümünde görüşme yapacağınız ülkeyi bulun:

12voip.com
dialnow.com
freecall.com
internetcalls.com
justvoip.com
lowratevoip.com
netappel.fr
nonoh.net
poivy.com
sipdiscount.com
smsdiscount.com
sparvoip.de
voipbuster.com
voipbusterpro.com
voipcheap.co.uk
voipcheap.com
voipdiscount.com
voipstunt.com
voipwise.com
webcalldirect.com
voicetrading.com

Umarım birilerinin işine yarar:) Yalnız ücretsiz diye sömürmeye çalışmamak lazım;)

üçretsiz derken arama kredi bakımındandanmı çok ucuz oluyor

Kıredi bakımından değil. Türkiye içinde dahili herhangi bir telefon ararsan hiç kıredi kesmiyor. Zaten fazla kıredi yükleyemiyorsunda ben 10€ yüklüyorum 4,5 ay kadar kullanıyorum. Ki çoğunlukla yurt dışı ve türkiye içi iş görüşmelerinde kullanıyorum. Türkiyede dahili hatlar ücretsiz. Cep telefonuna kıredi kesiyor.

sadece tr içinde gorüşmler üçretsiz peki bundaki adamların karı ney oluyor

Türkiyede skp voip telefon görüşmesini başlattı, sistem şöyle işliyor, pcden pcye konuşmak bedava, bunu şölede tanımlayabilirsiniz, normal ev telefonu voip uyumlu ise, onu modeme bağlıyorsunuz pc ye gerek kalmaz, yanlız cep telefonu ve ev telefonunu aramak paralı, sanıyorum.pc den pc ye özel skp programıyla konuşmak bedava.

Türkiyede skp voip telefon görüşmesini başlattı, sistem şöyle işliyor, pcden pcye konuşmak bedava, bunu şölede tanımlayabilirsiniz, normal ev telefonu voip uyumlu ise, onu modeme bağlıyorsunuz pc ye gerek kalmaz, yanlız cep telefonu ve ev telefonunu aramak paralı, sanıyorum.pc den pc ye özel skp programıyla konuşmak bedava.

İşte tüm bunlara gerek yok verdiğim programı yükleyin 10€ kıredi alın türkiyeden istediğiniz Ev telefonunu arayın bedava görüşün. Özel bir cihaza falan ihtiyacınız yok. Bilgisayarınıza yada cep telefonuna programı yüklemek yeterli.

Kazançları nedir: Daha çok türk müşteri edinmek. Bu bir kampanya bir yıldır devam ediyor ve devam edecek gibi görünüyor. Sadece türkiye bedava değil bir çok ülke var ücretsiz arana biliyor bazılarında cep telefonu bile ücretsiz.
Skype bence ÇOK,ÇOK Pahalı.

sadece tr içinde gorüşmler üçretsiz peki bundaki adamların karı ney oluyor

Reklam yapıp müşterisi az olan ülkelerden daha çok müşteri kazanmak. Ben örneğin daha önce skype kullandım ve bir yıl önce poivy geçtim.

EkoGSM

Bu konuda yerli bir oluşum olan EkoGSM ' i öneririm.

Aboneler arası konuşmak tamamen bedava.

Diğer aramalar da oldukça ucuz.

Ayrıca toplu sms, faks, sanal santral gibi daha birçok hizmetleri mevcut.

Adresleri : EkoGSM Haberlesme

Üst Alt