Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Volkswagen Caddy nasıldır?

tako

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar wolsvogen caddy nasıl bir arabadır ticarimi yoksa hususimi sıfır almak istesek
% kaç indirimli alıyoruz sitesinde ötv si mtvsi hepsi acıklanmış ama anlamadım yardımlarınızı bekliyorum

hocam sınıfının en iyisidir.benim eniştede var 2 tane 2004-2005 model araba süper.almanı tavsiye ederim.

vw caddy kombi dsg trendline 31.842 TL ana para
+ % 18 kdv =5.731 TL
+ plaka masrafı = 450 TL
Toplam Tertibatsız Fiyatı = 38.023
Tertibat+ proje+kasko :40.000 TL ye size maliyeti olur.

Ticari araç statüsünde olduğundan pek bir avantajı olmuyor bizlere.

ötv den yararlanılmıyormu ticari araç olduğu için ama 2011 leri 1.6 cc var ötv ve mtv bu aracında girmesi lazım bende düşünüyorum aynı araçtan

ötv den yararlanıyoruz. ama bu araçlar ticari araç statüsünde olduğundan ötv miktarı % 4 ile 10 arası değişkendir. bu nedenlede az oranlı ötv de haliyle indirimde az yansıyor. yukarıda verdiğim hesap zaten ötv indirimli halidir.

onun gibi araç mı var bee :) imkanın varsa al abi

Woswagen touran derim hem 7 koltuk hem otomobil al paşa paşa bin derim

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ama tam olarak anlayamadım bu araç ticarimi hususimi 1,6motor var ötv ödüyokmu sitesinde ayrıntılı var aracın fiyatı mtv si ötv si bunları arabanın fiyatındanmıdüşüyoruk örnek cadyy nin trenlayt modelini almış olsak 38530 dan mtv+ötv+kdv düşülüp kalan fiyatamı bu arcı alıyoruk
VW Ticari Araç 2011 Fiyat Listesi

slm ben almanyada arabayi wv caddy 1.6 benzinli 2010 modeli tertibat icinde 15000 euro ankara teslim

Caddy de ötv %10 dur tıcarı sınıfa gırer ancak sız tıcaret yapmayacagınız ıcın husuı olarak kayfolacak. Aracın comfortline fıyatı anahtar teslımı 44.000tl bunun ötv indirimli fıyatı 40...tl ye gelıyor (tertıbat ve kasko harıc) mtv ödemezsınız ancak uc yıldan sonra aracın her yıl muayanesı var. Yanı otombıl gıbı ıkı senede bır degılde her yıl muayanesı var. Oada her yıl ıcın 200tl .tıcarı araclarda ötv dusuk oldugu ıcın pek avantajı yok bende bu aractan almayı dudunuyorum ancak otomobıldekı ötv ındırımı daha avantajlı ha caddy ustune sınfında rakıp yok cok super bır arac ayrıca cok az yakıtı var trendlıne daha az donanımlı .

Güzel arkadaşım caddy iyi değil caddy nin motoru iyi. o yüzden wolkswagen in başka bir otomobilini alırsan çok daha ucuza alırsın. Arabanın motoru hacmi isterse 1,3 olsun yine de ticari araç olarak ithal edildiği için engellilere bir faydası olmuyor. İlla da caddy alacağım diyorsan özürlü plakalı değil normal şartlarda al. Çünkü sadece 3.000 tl fark eder ve 5 yıl beklemek yerine istediğin zaman satabilirsin.

Evet cok matıklı ötv indirimi cok az besyıl beklemeye degmez

Üst Alt