Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Volkswagen engelliye verdiği mağduriyet

Sarsılmaz

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Bursa Doğuş Oto'dan Volkswagen Passat 1.6 Comfortline menüel araç ÖTV indirimli 84.800 (özellikle sordum) fiyat aldım. Müşteri temsilcisinden parayı aktarmak için hesap numarası aldım. Gidip evden biriktirdiğim döviz ve altın paramı alıp bozdurdum hesap numarasını teyit için 3 kez aradım. Danışmanın müsait olmadığını, bana döneceğini söylediler ve mesaiden sonra mail adresime 88.400 teklif atıyor. Mesaj atıp durumun yanlış olduğunu 84.800'den anlaştığımızı söyledim. Benimle konuşurken not aldığını sabah kontrol edip döneceğini söyledi.

Bende de telde kayıtlar olduğunu söyleyip cevapladım. Saat 10'dan sonra mesaj yanlış anladığımı söyledi. Bende kaydı gönderdim ona kabul etti yanlışlık olduğunu söyledi. Satış müdürüne saatler sonra bağlanıp durumu izah ettim yardımcı olamayacağını yanlışlık olduğunu söyledi. E ben bozdurdum ne olacak dedim insanlık hali olur diyor. Genel merkeze durumu yazdım dönüş yaptılar yapacak bir durum yok kusura bakmayın bayinin hatası dediler bu nasıl bir sorumsuzluk anlamafım.koskocaman volkswagen bu duruma düşecek firma mı sizce ?

o fırmalar boyle seylerı gormezden gelırler banane senını bozdurdugun dovızden derler yazık vallahı gecmıs olsun ama sıkayet olarak paylas bunu sosyal medyada kanıtları ıle ıllakı sıze ulasırlar

sözleşme olmayınca bir çok firma zamı yanlış hesapladık vs fazla almya çalııyor telefonda ellerinde olmayan araçlara ucuz fiyat verenlerde olyor malese benzilimi aldığıınız fiyat

Bunun VW ile alakasi yok,saticiyla var.Olmamasi gereken bir durum,sinir bozucu ama dünyanin sonu degil

İyi walla. En azından elindeki parayı verip bi hafta bekleyip kusura bakmayın elimizde 84.800 lük araç yok dememiş ler.
Özellikle araç alırken boya testi isteyin. Benden tavsiye. Heryer eşit olsun.
Ne marka model araç alırsanız cihazı isteyin baktırın.

"KOSKOCA VOLKWAGEN" kelimesini yazanlar bunları hakediyorlar kusura bakmayın.

Sözleşme yapılsa dahi aracın geldiği tarihte fiyat ne ise o rakamı tamamlamak gerektiğini söylüyor firmalar.

Araba alırken önünden geçilmeyecek firmalara gidiyorsunuz ve maalesef mağdur ve sinir oluyorsunuz.

wv,fiat,renult,opel,citröen gibi firmalar bana göre beş para etmez arabaları iyi olsa da servisleri yüksek fiyat çekiyor ve ilk alım esnasında bu şekide insanları mağdur ediyorlar.

her zaman 500 tl peşinat verip sözleşme yapmayı unutmamak lazım.

Hemen her sektörde kurumsal şirketlerin bir çoğu hedef baskısıyla çalışanları zora sokuyor, ahlaki zaafiyeti olan çalışanların bir kısmı yalan söyleyerek iş yapıyor ve hemen hemen hiçbir firma yalanla iş yapan personeline ne yaptırım uyguluyor ne arkasında duruyor. Piyasada ahlaksızlık had safhada en büyük sorumlular bizzat işletme yönetimleri...

[FONT=sans-serif]Sarsılmaz [/FONT][FONT=sans-serif]kardeşim anlattığın olay bayiyle ilgili değil. Satış personelinin hatası . keşke fiyat teklifnamesi alsaydın. 500 lira da kapora verseydin bu duruma düşmezdin. sağlık olsun.[/FONT]

Üst Alt