Bursa Doğuş Oto'dan Volkswagen Passat 1.6 Comfortline menüel araç ÖTV indirimli 84.800 (özellikle sordum) fiyat aldım. Müşteri temsilcisinden parayı aktarmak için hesap numarası aldım. Gidip evden biriktirdiğim döviz ve altın paramı alıp bozdurdum hesap numarasını teyit için 3 kez aradım. Danışmanın müsait olmadığını, bana döneceğini söylediler ve mesaiden sonra mail adresime 88.400 teklif atıyor. Mesaj atıp durumun yanlış olduğunu 84.800'den anlaştığımızı söyledim. Benimle konuşurken not aldığını sabah kontrol edip döneceğini söyledi.
Bende de telde kayıtlar olduğunu söyleyip cevapladım. Saat 10'dan sonra mesaj yanlış anladığımı söyledi. Bende kaydı gönderdim ona kabul etti yanlışlık olduğunu söyledi. Satış müdürüne saatler sonra bağlanıp durumu izah ettim yardımcı olamayacağını yanlışlık olduğunu söyledi. E ben bozdurdum ne olacak dedim insanlık hali olur diyor. Genel merkeze durumu yazdım dönüş yaptılar yapacak bir durum yok kusura bakmayın bayinin hatası dediler bu nasıl bir sorumsuzluk anlamafım.koskocaman volkswagen bu duruma düşecek firma mı sizce ?
Bende de telde kayıtlar olduğunu söyleyip cevapladım. Saat 10'dan sonra mesaj yanlış anladığımı söyledi. Bende kaydı gönderdim ona kabul etti yanlışlık olduğunu söyledi. Satış müdürüne saatler sonra bağlanıp durumu izah ettim yardımcı olamayacağını yanlışlık olduğunu söyledi. E ben bozdurdum ne olacak dedim insanlık hali olur diyor. Genel merkeze durumu yazdım dönüş yaptılar yapacak bir durum yok kusura bakmayın bayinin hatası dediler bu nasıl bir sorumsuzluk anlamafım.koskocaman volkswagen bu duruma düşecek firma mı sizce ?