Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Volkswagen Polo hakkındaki görüşleriniz nedir?

halilhal

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Volkswagen Polo Comfortline 1.2 TSI BMT 90 PS DSG 67.200 TL görünüyor. (sıfır, otomatik)

Ötv düşünce 46.000 gibi görünüyor. Bu araç sizce nasıl.

Clio, Opel, Ford önerilmiş ama Polo pek önerilmiyor sanırım.. Araçlar hakkında da pek bilgim yok. Ne önerirsiniz.

30 - 35 bin ödeme imkanım var ötv düşdükten sonra.

Şahsen VW'den uzak dururdum. Servis ve parça ücretleri çok pahalı. Otomatik şanzımanları hep sorunlu. Tabi tercih sizin.

Ben kullanıyorum aynı bahsettiğin aracı 2015 model.otomatik sanzuman sıkıntı yapıyor sözü 2010 ve öncesi için gecerli ..lütfen aracı kullanan lar yazsın .binmeden konfor görmeden yazmasın.suan ki piyasanın zarar etmeyen en değerli ve konforlu aracı .bir bucuk golf sayılır polo

SENİN BAHSETTİĞİN POLO BULUMATİON MOTOR COK AZ YAKIYOR STAR STOP VAR WOSWOGEN 2015 TEN SONRAKİ ARACLARIN HEPSİ BULUMATİON

opel corsa color edition modelini taviye ederim yakıt performans ve teknik özellik olarak oldukça iyi konfor konusunda ise uzun yolda pek rahat değildir yoruyor sürücü ve yolcuları

2014 polo 1.4 otomatik vites dizel 39.50 aldım. Ben memnununm hiç bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar . Geniş ve kalabalık aileler için arkası kısmı dar. Sadece o yönden sıkıntı yaşıyorum.

Bugüne kadar 4 model değiştirdim.Her yönden en konforlusu son bindiğim Wosvagen

Aşağı yukarı görmediğim, binmediğim, kullanmadığım araba markası kalmadı.

VW son derece konforlu, kullanımı rahat, performansı yüksek keyifli bir markadır. Amma velakin, bugüne kadar en fazla servis ve parça parası harcadığım arabadır. Ha, pahalı ama kaliteli diyecek arkadaşlar vardır, saygı duyarım. Ben 2 VW deneyimimden sonra bir daha almamaya karar verdim. Her iki araçta da önce turbo, sonra şanzuman problemi yaşadım. Daha sonra bunların kronik sorun olduğunu öğrendim. Elbette daha sonra bunlar düzeltilmiş olabilir ama benim için yeterli oldu.

Ederi 35 küsür bin TL olan 10 yaşındaki caravelle aracımızın şanzumanı dağıldığında sıfırına 23.000TL fiyat verdiler. 2. el kullanılmış şanzumanı bile 8.500TL'ye bulabildik. 10 yılda araca harcadığımız parayla 2. bir 0 araç daha alırdık herhalde.

Ha, buradan yola çıkıp tüm VW'ler kötüdür falan diyecek değilim. Bana göre işçilik ve parça fiyatlarının yüksek olması bir dezavantajdır. Mercedes'in de parçası pahalıdır ama en azından başınızı ağrıtmaz.

Kişisel olarak artık araba tercihlerimde japon veya kore menşeili araçları tercih ediyorum. Hem dayanıklılar, hem parçaları ucuz. 3 kere Toyota aldım ve her birinden ayrı ayrı memnun kaldım. Aynı şeyi Nissan için de söyleyebilirim. Ama Renault ile birleştikten sonra nasıl oldu bilemiyorum.

Avrupa araçlarında Peugeot favorim. Daha önce 307 kullandım. Fiyat performans oranı çok iyi bir araçtı. 207 modeli için aynı şeyi söyleyemem.

çok teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için.

Ben de jetta almıştım servis ve parçası cok pahalı ama sağlamlığı dayanıklılığı mükemmel woswagen kalitedir clio nunda parcaları pahalı

Şahsen VW'den uzak dururdum. Servis ve parça ücretleri çok pahalı. Otomatik şanzımanları hep sorunlu. Tabi tercih sizin.

yeni modellerde öyle bi sorun yok , kendinizi update edin lütfen. Ben 2016 model polo allstar kullanıyorum dsg şanzıman gidiş konfor rahatlık ne ararsan var sadece arka tarafa oturanlar için biraz dar ama bu segmentteki araçların hepsi öyle.. Almadan önce clioyu test ettim araba resmen döküntü her yeri sert plastik polo öyle değil bindiğin an konforu ve rahatlığı hissedebiliyorsun. ama tabiki arkadaşın dediği gibi servis ve parça bakımından pahalı. Tercih sizin.

Aşağı yukarı görmediğim, binmediğim, kullanmadığım araba markası kalmadı.

VW son derece konforlu, kullanımı rahat, performansı yüksek keyifli bir markadır. Amma velakin, bugüne kadar en fazla servis ve parça parası harcadığım arabadır. Ha, pahalı ama kaliteli diyecek arkadaşlar vardır, saygı duyarım. Ben 2 VW deneyimimden sonra bir daha almamaya karar verdim. Her iki araçta da önce turbo, sonra şanzuman problemi yaşadım. Daha sonra bunların kronik sorun olduğunu öğrendim. Elbette daha sonra bunlar düzeltilmiş olabilir ama benim için yeterli oldu.

Ederi 35 küsür bin TL olan 10 yaşındaki caravelle aracımızın şanzumanı dağıldığında sıfırına 23.000TL fiyat verdiler. 2. el kullanılmış şanzumanı bile 8.500TL'ye bulabildik. 10 yılda araca harcadığımız parayla 2. bir 0 araç daha alırdık herhalde.

Ha, buradan yola çıkıp tüm VW'ler kötüdür falan diyecek değilim. Bana göre işçilik ve parça fiyatlarının yüksek olması bir dezavantajdır. Mercedes'in de parçası pahalıdır ama en azından başınızı ağrıtmaz.

Kişisel olarak artık araba tercihlerimde japon veya kore menşeili araçları tercih ediyorum. Hem dayanıklılar, hem parçaları ucuz. 3 kere Toyota aldım ve her birinden ayrı ayrı memnun kaldım. Aynı şeyi Nissan için de söyleyebilirim. Ama Renault ile birleştikten sonra nasıl oldu bilemiyorum.

Avrupa araçlarında Peugeot favorim. Daha önce 307 kullandım. Fiyat performans oranı çok iyi bir araçtı. 207 modeli için aynı şeyi söyleyemem.

bu yazını daha sonra gördüm kardeş , yenilerde düzeltilmiş olabilir demişsin , kusura bakma hakkını helal et :)

selam,
otomatik araç alacaksan, volkswagen honda diğerlerine yanaşma polo iyidir sağlamdır pahalıdır parça servis ama artık şimdi ucuz araba yok, ben honda civic aldım ama çok araştırdım almadan araştırmalarımın sonucu beni hondaya götürdü..

Üst Alt