Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Volvo / Nissan / Mazda otomatik vitesli araç alımlarda..?

bond007

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar volvo v40 S60 nissan Yeni Qashqai mazda 3 sedan 2014 araç alanlar varmı . birde bu araçlar 5 yılın sonunda çok değer kaybediyormu bilgilendirirmisiniz teşekkürler.

Volvo ve Mazda hatırı sayılır değer kaybeder... Nissan o konuda biraz daha şanslı.

Ama bindiğim araba olsun derseniz Volvo'nun üstüne yok...

Değer kaybetmesin derseniz Şahin falan alacaksınız. :)

Bu arada volvo'nun parçaları da ciddi derecede pahalıdır. Akılda tutmak lazım.

Volvo ve Mazda piyasası kısıtlı Nissan daha çok alım satımı olan bir marka.

5 yıl dolunca hemen satmak istiyorsan toyotanın corolla, fordun focus u, renault piyasası zaten herzaman canlı

yeni qashqai 1.6 130 hp dizel otomatik hakkında bilgisi olan varmı arakdaşlar

SUBARU XV nasıl birde bu araçlar içinde :)

volvo' un kafesi özel bir alaşımla yapıldığı söylenmekte ve kaza da en az zarar verdiği konuşulmakta . ama kaza kazadır. kimsenin başına gelmesini istemeyiz.
sirinbaba

Volvo en az servise giden araçlardan birisi olup şahsen param olsa volvo s60 otomatik dizel alırım çok az yakıyor. ford focus bile yanına yaklaşamaz. fakat ilk tercihim her zaman mercedesdir. ötvsiz alacaksan mercedes al.
volvo nissan mazda aynıanda aynı yerde aynı hızla kaza yapsalar nissan paramparça olur mazda dağılır volvo ise pert olmaz çok sağlamdır. ama volvo alacaksan son modellerden al. eco'lu olanlardan al.

Değer kaybetmeyen araç yoktur.
Bazıları az bazıları çok, en az değer kaybeden ise vw dir birazda honda dır.
Birde olaya öyle değerden bakarsanız hiç bi şey alamazsınız.
Gerçi bizler ötv siz aldıgımız için 5 sene sonra kaybımız ne olursa olsun çok az oluyor.
Senin yerinde olsam otomatik dizel v40 alırım, 5 sene sonra bile çok rahat satarsın hemde gerçekten bir arabaya binersin.
Diğerleri mercedes ve bmw hariç yanına yaklaşamaz.
Birde dizel otomatik en çok tutulan kombinasyon, ilerde de çok rahat satarsın.

Mami Junior;

Haklısınız örneğin 95 mılyarlık arabayı 65.500 e aldığımızı farzedelim bayi indirimsiz. 5 yılın sonunda 6. yıla girerken sattığımızı düşünelim allah kaza bela vermeden ortalama 70.000 km civarında bu dediğiniz V40 70 mılyar edermi acaba onu merak ediyorum teşekkürler.

75.000'TL'ye kadar 2014 model dizel otomatik 0 km araç önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar dizel otomatik araç bakıyorumda vw olarak düşünüyorumdaaa passat 1.6 tdı 105 hp dsg benzinli olarakda passat cc nasıl sizce iyimidir bu araçlar 5-6 yıl sonra satmaya kalktığında kazancımız olurmu verdiğimiz paranın üstüne teşekkürler.

1,4 ww.cc 120.000tlden asagı degıl .passat1,6 80-90-100k cıvarı cok pahalılar bence ..

onu sana kimse garanti edemez ki biri çıkıp 70 eder dese gidip alıcakmısın arabayı yani burdaki insaların sözuyle olacak birşey değil çağ ve teknoloji değişiyor o yüzden gidip 5 sene boyunca arabaya baktıkca mutlu olabileceğin bir araç al bu 10 binlik bir araçta olabilir 100 binlik bir araçta görüş,zevk tartışılamaz.

Skoda superb pasta ile aynı özelliklere sahip fiyatları da daha uygun düşünmeni tavsiye ederim

1.6 dizel otomatik

Volvo s80 -s60
Vw passat
Skoda oktavia
Peugeot 3008 -508

Benim siralama böyle

Bu sorunun yeri otomobil forumları bence .. ayrıca ihtiyacınız önemli yüksek mi olsun geniş bagajlımı olsun suv mu olsun bi karar verin , birde yeni çıkmış bi model olmasın çünkü kronik sorunları olabiliyo , kendimden örnek vereyim 2011 peugeot 5008 sahibiyim araç 2010 da üretilmeye başladı 2010 - 2011 yılında gelenler kronik sorunlu çıktı ve 2012 den sonra gelenler artık sorunsuz .. ve 5008 düşünürsen öneririm ..

bende uzun araştırmalarım sonucunda geçen ay peugeot 3008 dizel otomatik araç satın aldım. araçtan çok memnunum. her türlü ihtiyacınızı çok rahat karşılayacaktır. yok eğer crossover değilde otomobil istiyorsanız octavia çok güzel yalnız dsg kafamda soru işareti onun dışında kesinlikle alınabilir bi araç. hatta jettadan bir gömlek daha üstün diyebilirim.

hyundai ix35 güzel araç ancak motor-yakıt ikilisi felaket. benzini içiyor ama içmesine rağmen performans çok kötü. bu arada araç bakarken kasko, bakım maliyetleri ve yakıt tüketimi konularını da kesinlikle gözönüne alın....

passat'ı öneririm. bana göre dikkat edeceğiniz kıyaslayacağınız değerler 1-yakıt 2-2. elde en az değer kaybeden araç olmalı diye düşünüyorum.

Merhabalar,
2010 model volvo aldım. 1 Nisan da 4 yılını doldurdu. 35.000 tl. sıfır aldım. şimdi 40-50 arası. KM si az. bir arkadaş 47.000 ye verirsen alırım dedi. Niyetim satmak, değil binmek.
Alacağınız aracı uzun vadeli düşünün, özelliklerini, başka araba ile karşılaştırmayın.. En iyi, en güzel ARAÇ beğendiğiniz araçtır.
sirinbaba

bence mercedec CLA 200 on numara arac dızel otomotık sehir ici 6 sehir dısı 4 litre yakıyor ama mukemmel bir dizaynı var ozellıkle tavsiye ederim kardesim 5 sene sonra satsan bile kardasın

hasan_06;
haklısınız.

UnFeeLinq;
asla ama aslaaa almam :) amcamda varrr böyle bi yakıt tüketimi yok yanii :) teşekkürler

1.6 dizel otomatik Volvo S60 pahalı geliyorrr + serivisi Vw' göre daha pahalı + 2. el değer kaybı yüksek die düşünüyorum passat 'a göre haklımıyım arkadaşlar ?

volvo S60 azmı yakıo yaaa ?

yıllık ortalama 10-15 bin civarı gezeriz dizel mi alsak iyidir benzinmi ? araç önerileriniz arkadaşlar herkesi bilgilendirin teşekkürler

a3 sedan boş paketi 102 mılyar . opsiyonları ekle : jant : zenon far / sunroof felan 150 mılyar diyorlar :D

Üst Alt