Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Volvo V40 marka araçta yüzde kaç indirim olur?

bymaral

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Volvo v40 1.6 dizel rdesign 79.000 tl indirimli ne kadara gelir ? üstüne opsiyon eklettirsem ne olur ?

Opsiyonların neler olacağını ve araç bedelinin üzerine ne kadar ek maliyet getireceğini biz bilemeyiz ki..!! Daha doğrusu bu sizin hangi opsiyonları araca ekleyeceğinize bağlı.. Bu opsiyonların fiyatlarını araç baz fiyatının üzerine ekleyin buradan yazın.. Size net fiyatı söyleyeyim..

VİRGO;

aracın fiyatı normal 79.000 tl opsiyon falan ekletince sitede 91.000 tl oluyor opsiyonlarla birlikte aracın net fiyatı 91.000 tl .

Dediğinize göre 79.000 araç fiyatı 12.000 tl de opsiyon fiyatı. 79.000 lik araç ötv indirimli 56.400 olur, opsiyonu da ekleyince 56.400+12.000= 68.400

65.000 tl olur loks, opsiyonları ekleyip ötv düşüyorlar genelde.
Renault ve hyundai bayilerinde böyle fiyat söylediler bana.

opsiyonun indirimi olmaz sadece aracın olur ama dediğiniz şekilde hesaplayan varsa o bayileri tercih etmek iyi olur

Volvo böyle yapıyormu yapmıyormu sormak lazım sorarıp herkese cevapları ve bilgilendirmesi için teşekkürler.

Ekleteceğiniz bütün opsiyonları ekletin, normal bir kullanıcının alacağı fiyattan pazarlığınızı yapın en son iş ÖTV indirimini hesaplamak olsun.. Size en son verilen indirimli fiyatı 0,71 ile çarparsanız özel tertibat masrafları hariç yaklaşık indirimli alacağınız fiyatı bulursunuz... Nasıl bir forumsa, bilen bilmeyen herkes konuşuyor! opsiyonun da ÖTV si vardır ve satın aldığınız opsiyonların da ÖTV sinden muaf olursunuz...

bymaral;

Bu indirim Volvo yada başka bir markanın insiyatifinde olan bir indirim değil... Ve ÖTV indirimi sizin pazarlık yapmanıza da mani değil... Satın alacağınız zaman size kesilen fatura da ÖTV tutarı yer almadığı için bayi devlete ödemediği ÖTV'yi sizden de tahsil etmiyor. ÖTV muafiyeti esasen bu anlama geliyor... Yani siz indirimin mümkün olduğu bu günlerde mutlaka anahtar teslim satış fiyatı üzerinden pazarlık yapın, ÖTV indirimi sonradan zaten ortaya çıkar...

opsiyonda indirim olur. vw sitesine bakarsanız 1,6 ve 2,0 motorlu araçların metalik boya farkları farklı.

geçenlerde bayiye gittim.kendi söylemleriyle belirtiyorum,web sayfalarındaki belirtilen araç fiyatı üzerinden almak istiyorsanız,2-3 ay sonraya veyahut varsa başka bir bayiden getirme(çok düşük bir ihtimal)durumu söz konusu.(manuel isterseniz)bahsettiğiniz aracın gördüğüm fiyatları,80-84-86(opsiyona göre değişmekte).86000tl olan araç için60000tl civarında fiyat teklif ettiler.

ne farkeder plaka +kasko+tezcıhat....70000de sen ona madem bukadar paran var 1000-2000 arama begendıyesen gerısi tras;)

ben son 2 aracımı en üst donanımda aldım, eğer sorunuz buysa üst donanımda toplam fiyat üzerinden indirim olur.

ben yeni
The Beetle 1.6 TDI 105 PS DSGDesign33.500 EUR + 893,50 TL
aldım bayiden de indirimle 53000 tlye aldım en full opsiyonları eklettim hepside ötv indirimden yararlandı
tabiki euro kuru 2,3 tlye sabitti

Opsiyon hariç, opsiyon dahil diye bişey yok...Tüm opsiyonların dahil edildiği fiyattan indirim yapılır..Hesaplama yöntemi de şudur : (Son Fiyat / 1,18) = S1 (aracın %18 KDV hariç fiyatı) ÖTV hariç aracın vergisiz baz fiyatını hesaplamak isterseniz S1 i 1.39 a bölün ..Yani Baz fiyat =S1/1,39..Baz fiyatı 1,18 ile çarparsanız araca ödeyeceğiniz miktarı bulursunuz..

Bu hesaplamaya göre sizin aracınız (tüm opsiyonlar dahil) : 91000/1,18 = 77118 TL.. bunu 1,39 a bölelim.. 77118/1,39 = 55481 (bu baz fiyattır.) bunu KDV oranı 1,18 ile çarparsak sizin ödeyeceğiniz parayı buluruz.. Toplam ödenecek = 55481 x 1,18 = 65467 TL (plaka, ruhsat ve takipçi masrafları hariç)

Opsiyon fiyatlarından da ÖTV indirimi olacaktır unutmayın hakkınızı arayın..

Uzun uzun anlatmaya hesaba gerek yok; Sıradan bir kullanıcıya satılabilecek en son indirimli anahtar teslim fiyatı 0,71 ile çarpın ÖTV indirimli alabileceğiniz fiyatı bulursunuz...

bazı opsiyon eklemeleri ile 86.000 tl olan araç kabaca 60.000 tl oluyor Volvo v40 için.orta opsiyonlu araç pek yok ellerinde.genelde yüksek donanımlı getiriyorlar.o zamanda 90 bin civarına geliyor fiyatı ne yazıkki.

Üst Alt