Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

VSD (Kalpte Delik) Açık Kalp Amaliyatı geçirenlere yüzde kaç rapor veriliyor?

ahmetlcn

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
1 yaşındayken vsd açık kalp ameliyatı oldum.şimdi 19 yaşındayım.sol elim ve sol ayagım güçsüz.iki ayağımda düz taban. saglık raporu almak için özür oranı yüzde kaç olur.

öncelikle geçmiş olsun.ben de asd hastasıyım.kalbimde 1,5 cm delik kalp büyümesi ve esansiyel hiper tansiyonum var.ben ameliyat olmadım ama raporu araştırdım ayrıca ciddi derecede migrenim var toplam y.30 veriyorlar.ameliyat olacağım.ameliyattan sonra bulgular temizse yani iyileşme göründüyse yüzde 5-10 alırsın.doğuştan kalp hastalıklarında eğer tedaviye olumlu cevap verdinse yani kalp sonuçların normalse buna düzeltici ameliyat deniliyor.ve yüzde 10 veriyorlar.ancak uyuşmalarının kalpten olduğunu raporlarsan belki alabilirisn.ama bizim gibi hastalara 2008 den sonra çıkan yönetmelikle çok düşük oranlar veriyorlar.geçmiş olsun umarım alabilirsin

Üst Alt