Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vücudumu beğenmiyorum. Bu sorunla nasıl başedebilirim?

jeociga

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar. Ben 35 yaşında bir erkeğim. Kafamın küçük olduğunu ve üstten basık olduğunu düşünüyorum. Bu beni çok mutsuz ediyor. Dışarıya çıktığımda insanlar bana bakıp gülüyor gibime geliyor. Bazıları gerçekten bakıp gülüyor. Ayrıca bacaklarımda ince ve biraz yamukluk var. Vücudum sanki herkesin vücudundan farklı gibime geliyor. Aynalara baktığımda görüntüm çok kötü geliyor. Her aynada farklı bir görüntü görüyorum. Ne yapmalıyım yardım edin.

Ne yapılabilirki umursamıcan milleti kafanı kescek halin yokya

Yapılcak bişi olsada desek size

GÜLERMİSİN AGLARMISIN KAFANIN VÜCUDUN ÜSTÜNDE DURDUĞUNA DUA ET...
Burada insanlar öyle sağlık sorunlarıyla ugraşıyorlar sen çıkmış kafam küçük diyorsun...dua et yürüyebiliyorsun duyabiliyorsun konuşabiliyorsun Allah' tan daha ne istiyorsun....

Öyle demeyin arkadaşlar. Başına gelmeyen bilemez. Ayrıca psikolojik ilaç kullanıyorum. Hastayım yani. 3 yıldır evdeyim nadiren dışarı çıkıyorum. İyice bunaldım. Kendime sardım b yüzden sizden yardım istiyorum...

Üst Alt