Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vücudun ön tarafı C6 arka tarafı T5 seviyesinde hissediyor..?

pashayavuz

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kuzenim C6 seviyesinden omurilik hasarı var fakat sırtından T5 seviyesine kadar dokunuşları hissediyor.
Arada bir bu sırt kaslarında ağrılar oluşuyor.
Bugün sırtında T5 seviyesine kadar bütün dokunuşlarımı hissedebiliyor. Neler yaptığımı bana söyleyebiliyor.
Fakat vücudun ön tarafında göğüslerinden aşağıyı hissedemiyor...

Arkadaşlar kuzenim C6 seviyesinden omurilik hasarı var fakat sırtından T5 seviyesine kadar dokunuşları hissediyor.
Arada bir bu sırt kaslarında ağrılar oluşuyor.
Bugün sırtında T5 seviyesine kadar bütün dokunuşlarımı hissedebiliyor. Neler yaptığımı bana söyleyebiliyor.
Fakat vücudun ön tarafında göğüslerinden aşağıyı hissedemiyor...[/QUOT

çok normal çünkü c6 seviyesi felçliler genelde vücudun her yerinde dokunmayı hissedebilir ama acı,sıcak ve soğuğu ayırt edemez...

Genelde böyledir... Bedenin arkası önüne göre daha aşağı seviyede hisseder.

Arkadaşlar çok teşekkürler bilgileriniz için benim biraz ilgincime gitti bu yüzden sorayım dedim.
Demek vücudun arka kısmı daha aşağı seviyeleri hissedebiliyor...
Bunun yanında meme üzerinden bir parmak yukarısında iken şuan iki göğüs kafesinin ortadaki ortak noktasına kadar his geldi. Fakat göğüs kasları hala aktif değil...

Bu hissin daha aşağı seviyelerede inme olasılığı varmıdır acaba?

acı gerçek=ZAMAN başka hiçbir şey bu konu hakkında yorum yapamaz.ZAMAN ZAMAN ZAMAN

Üst Alt