Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vücut temizliği için antibakteriyel temizlik bezi

OturanBoğa

Yönetici
Konular
676
Reaksiyonlar
949
Sık sık banyo yapamayan kişiler için Hijyen Sağlık Ürünleri'nden ANTİBAKTERİYEL PERİNE BÖLGESİ YIKAMA BEZİ temizlik için çok yararlı ve kullanışlı görünüyor. Ayrıca VÜCUT YIKAMA BEZİ, VÜCUT YIKAMA KESESİve ANTİBAKTERİYEL SAÇ YIKAMA BONESİ de varmış.

Özellikle yatan hastalar ve tekerlekli sandalyede uzun süre oturan kişiler için iyi bir seçenek. Malum, özellikle genital bölgenin temizliği mesane enfeksiyonundan korunmak için çok önemli...

FİYATLARI:
PERİNE BÖLGESİ YIKAMA BEZİ 25'lik (6,50TL)
PERİNE BÖLGESİ YIKAMA BEZİ 50'lik (8,50TL)
ANTİBAKTERİYEL SAÇ YIKAMA BONESİ (6,50TL)
VÜCUT YIKAMA BEZİ 12'lik (5,00TL)
VÜCUT YIKAMA KESESİ 8'lik (7,50TL)

Öncelikle Bülent Bey'e ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bu ürünler ile ilgili bütün detaylarda size yardımcı olabilirm.

Ürün Türkiye genelinde 100 ün üzerinde medikal ve eczanede satılmaktadır.
Dileyenler telefon ile ürünlere ulaşabilir

Saygılar

burda sözü edilen ürünlerin fiyatlarını da sitenizde görmek isterim.
Diğer aynı ürünlerle kıyaslama yapmak zorundayım.mümkün olduğu kadar
ucuz ve sağlıklı olanı bulabilmam lazım.
Malum maddi nedenden dolayı,Teşekkürler.

Ahmet Bey

Diğer benzeri ürünler ile kıyaslama yaparken lütfen sağlık bakanlığı ruhsatı olup olmadığına bakınız.
Antibakteriyel ürünlerde sadece Hijyen Sağlık Firmaasının Sağlık bakanlığı ruhsatı var.
Ayrıca üniversitelerin yaptığı araştırmalarca %99.99 oranında bakteriler öldürdüğü kanıtlanmıştır.
Bütün hastahaneler bizim ürünlerimizi tercih ediliyor.Çünkü diğer ruhsatsız ürünlerde cildi tahriş ettiği şikayetleri gelmiş.
Ülkemizde maalesef merdiven altı olarak sağlıksız bir şekilde bunu üretip piyasaya süren ve insanlarımızın sağlığı ile oynayan insanlar vardır.

Saygılar

ilginiz için teşekkür ederim.
Fiyatlarınızı gördüm.Enyakın zamanda almayı düşünüyorum.
Saygılarımla

Özellikle hastanede yatarken ve banyo yapılamadığı durumlarda sahiden yararlı ürünler bunlar.

Saç temizleme modelinin performansı nasıl acaba? Saça zararı yoktur, kepeğe vs. yol açmaz herhalde?

Saç Temizleme Modeli Bone gibi saça takılır ve masaj yaparak saça uygulanır. Saça ve cilde herhangi bir zararı yoktur aksine bileşimindeki maddeler ile saç ,cilt ve tırnaklara bakım yapar.
Size bir kaç maddenin özelliğinden bahsetmek istiyorum.
D-Panthenol
D-Panthenol kozmetik preparatlarının hemen hemen her çeşidinde uygulanır. Saç, cilt ve tırnaklara bakım yapar. Modern kozmetikteki trend, terepatik etkililik sağlayan maddeleri içeren formülasyonlardır. Bölgesel olarak uygulanan Panthenol’ün etkisi bir çok çalışmada teyid edilmiştir. D-Panthenol, Vitamin B5 olan Pantothenic asidin biyolojik olarak kararlı, aktif bir formudur.
Vitamin E
Bir antioksidan olarak, serbest radikallere karşı hücreleri korur ve vücut yağlarının peroksidasyonunu engeller. Ayrıca etkili bir nemlendiricidir ve cildin elastikliğini ve pürüzsüzlüğünü düzeltir. Ayrıca özellikle güneşten koruyucu ürünlerde kullanım için ve günlük kişisel bakım ürünlerinde kullanım için uygundur.
Botany Aloe Vera
Nemlendirici,yumuşatıcı,sakinleştirici,kızarıklık giderici bir etkiye sahip bir bitki.Özelikle yanıkların tedavisinde ve yaraları iyileştirmede kullanılan bu bitki şifalı yönleri nedeniyle bugün de bitkisel tedavi içerisinde yer alan tıbbi bitkilerden biri olarak ilgi görmekte ve de üzerinde araştırmalar yapılmaktadır.
Chamomilla Recutita Extract(matricaria):
Mayıs papatyası extresi.Hafif antiseptik özelliğe sahip,cildi tazeler,sakinleştirir

Çok güzel. Banyo yapamayanlar ya da acil temizlik ihtiyacı olanlar için çok faydalı ürünler bunlar...

yatalak hastalara duş yaptırmak için yeni ürünler çıktı bilgilerinize.....

Geçtiğimiz günlerde Yücel bey sağ olsun denemem için bana bazı ürünlerden gönderdi.

Ürünlerin kullanımı kolay ve tamamı temizlik hissi veriyor.
Antibakteriyel özelliği zaten sağlık bakanlığı tarafından onaylıymış...
Özellikle genital bölgede kullanıldığında bakterileri yok etmesi ve olası enfeksiyon riskini minimuma indirmesi çok önemli.
Benim saçım sıfıra yakın kısalıkta olduğu için saç temizleme ürünü hakkındaki yorumum ne kadar doğru olur, bilemiyorum. Ama kesinlikle temizlik ve ferahlık hissi veriyor...

Ürünlere dair cevabını merak ettiğim bir tek şey, ürünleri kullanmadan önce mikrodalga fırında ısıtmanın zorunlu olup olmaması. Bazı ürünlerde "istenirse ısıtın" gibi bir ibare var, bazılarında ise "kullanmadan önce mikrodalga fırında ısıtın" diye şart koşulmuş...
Mikrodalga fırın olmadığında bu ürünler kullanılamaz mı? Ve, tüm paketin her seferinde mikrodalgada ısıtılması paket içindeki kalan ürünlerin kullanım sürelerini ve kalitesini etkiler mi?

Merhabalar.
Biraz önce Hijyen Sağlık ürünlerinden almaya çalıştım.İlgili formu doldurup gönderdim.Ödeme ile ilgili problem olabilir.Bizler evden çıkamayan kas vb hastalar ödemeyi ancak ya kapıda ürün tesliminde yapabiliriz ya da Varsa kredi kartı ile ben Abimin kartı ile ödeme yapıyorum.Abim çalıştığı için Bankalara hesap numaralarına aldığım ürrünün parasını yatırma imkanı pek yok.Bu ürünleri alıp parasını Kapıda veya kredi kartı ile ödeyebilirmiyim diğer arkadaşlara da bilgi olması için yazıyorum.Teşekkürler

Bülent Bey
Öncelikle Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Ürünlerde mikrodalga kullanılması zorunlu değildir. Mikrodalga kullanımı tamamen hastanın konforu içindir. Çünkü bunları yoğun bakım hastaları da kullanıyor. Bu kişiler daha hassas olduğu için ısıtılıp kullanılması daha rahat ettiriyor.
Mikrodalga kullanılması kalitede hiç bir negatif etkiye yol açmıyor.
Saygılarımla

Ahemt Bey
Ürünlerimiz ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Sipariş formunuz bize ulaştı. Normalde ödeme şekli havale ile yapılmaktadır. Fakat sizin belirtmiş olduğunuz durum doğrultusunda PTT nin kapıda ödeme sistemi için bir çalışma başlattık. Bu çalışma çok kısa bir süre içinde sonuca ulaşacak ve siparişiniz gönderilecektir.
İlginizden dolayı tekrar teşekkür ederiz.
Saygılar.

Sayın Hijyen Sağlık Yetkililerine.
Yardımlarınız ve başlattığınız Kapıda ödeme çalışmanız için teşekkür ederim.
Kapıda ödeme sistemi birçok engelli arkadaşımız için çok iyi olacaktır.
Saygılarımla

Bu arada, marketten aldığım ve üzerinde antibakteriyel olduğu yazan ürünlerle mukayese bile edilmez... Bu ürünler gerçekten antibakteriyel.

Arkadaşlar Merhaba.
Hijyen Sağlık Şirketi'ne vermiş olduğum Perine temizleme bezi ve Vücut temizleme bezi siparişim
PTT Kargo ile Kapıda Ödeme yoluyla adresime ulaştı.Bu yöntemin Özellikle köyde yaşayan engelliler
için çok iyi olacağını düşünüyorum.
Hijyen Sağlık Yetkililerine yardım ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Bu ürünler özellikle kışın soğuktan kaslarım kaskatı durumda iken temizliğimde bana gerçekten ilaç
gibi gelecek.Saygılarımla.

Üst Alt