Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vücuttaki oynar kemiklerin kırıklarında da mutlaka rapor alın

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar vucutta kırılan oynar kemikler (boyun,omuz,dirsek,bilek,diz,ayak bileği ve parmaklar) ın kırılması durumunda rapor alırken kırığın yanı sıra haraket kısıtlılığından almanızı tavsiye ederim oranınız yükselir.

Bilmeyenler için bilgidir...

sosa sigorta
konuyla alakalı kendimden örnek vereyim istedim ,2017 nin mayıs ayında kaza geçirdim ve dava halen devam etmekte şu anda gelinen nokta istanbul adli tıp kurumundan heyete girmek için çağarılmayı bekliyorum.
kazada benim boynum kırıldı ve ameliyat oldum 1 vida takıldı ayrıca köprücük kemiğim kırıldı ama bundan ameliyat olmadım ...
şimdi hem bonumda hem omzumda hareket kısıtlığı ve şekil bozukluğu kaldı istanbul adli tıpta doktorlara bu sorunlarımı söyleme şansım olacakmı szice teşekkür ediyorum..

Tabiki olacak evrakları inceleyecekler siz yinede sormazlarsa konuşmaktan çekinmeyin.

sosa sigorta
pekala istanbul adli tıp kurumundan ne zaman çağırırlar ?
son olarak adli tıp kurumu ereğli devlet hastanesiinden (ilk yattığım hastane ) evraklarımı istemiş sonrasında beni zonguldak eğitim ve araştma hastanesine sevk etmişti 2019 un ilk haftası .
sürek hakkında yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

zonguldak eğitim ve araştırma hastanesinde film ve mr çektirler ortapedi ve noroloji doktoru muayne ettikten sonra işin bitti dediler haken beklemekteyim bunun bir süresi varmı acaba

sosa sigorta

Bende de aynı süreç işledi ama İstanbul adli tıp beni çağırmadı muhtemelen seni de çağırmayacak eğitim araştırmaya seni gönderen İstanbul adli tıp,eğitim araştırmanın göndereceği raporu inceleyip senin oranını belirleyecek. E devlette İstanbul adli tıp tarafından adına açılmış dava gözüküyorsa incelemeye alınmış demektir.e devletten kalktığında ise dosyan mahkemeye gönderilmiş demektir e devletten kontrol et (dava sorgulamadan)

Üst Alt