Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

VW caddy 1.6 dizel otomatik ticari aracı ÖTV'siz alayım mı?

Konular
56
Reaksiyonlar
3
slm arkadaşlar vw caddy 1.6 dizel otomatik 42 000 fiyat veriildi.araç az yakıyor ve çok iyi eleştiri aldım bu araçdan.
ilerki yıllardada çok işime yarayacak gibi gözüküyor.
şimdi;
araç ticari 1.6 otomatik bu aracı ö.t.v siz alabiliyoruz diye biliyorum.
ayrıca yılda bir kere muayeneye götürüyormuşuz vede 1.köprüyü kullanamıyormuşuz.
bu aracı kullanan iyi veya kötü eleştiri yapabilecek arkadaşların fikrini sormak istiyorum.
42.000 tl bu araç için değermi.
birde 1.köprüyü ben genellikle avrupa yakasına geçerken kullanıyorum dönüşte 2.köprüden geçiyorum.
1 köprüyü kullanamak demek sadece o.g.s den gecememek anlamına gelirmi sonuçda avrupa yakasına geçerken kimse durdurmuyor yada gişeden geçmiyorsun.

aynı özelliklere sahip vw caddy 1.6 dizel otomatik 2011 model 47 bin tl ye çalıştığım şirket adına alındı yani şirkette kullalıyor ancak dizel olduğundan 4 aysonra başladı traktör gibi ses yapmaya enjektör sesi yani henüz sadece motor yağı değişti ona rağmen motor sesi fazla itici bence bu benim fikrim tabi bu bütün dizeller için geçerli aslında

Volkswagen Caddy 1.6 alan var mı?

arkadaşalr caddy 1.6 otomatik vites alan var mı..?ruhsatta ticari mi geçiyor..?bir engelli olarak 1.6 motor hacminden cadyy olarak faydalanabilirmiyiz... bilgisi olan cevaplasın lütfen yanlış bilgi almaktan bıktım...

evet alabilirsiniz.evet ruhsatta ticari yani kamyonet olarak geçer.5 ay önce ful olanı için ötv indirimli olarak 42500 istemişlerdi benden.

yani ruhsatta hususi olarak geçiyor değil mi kazazede..?

Hayır geçmiyor, Ruhsatta kamyonet ticari olarak geçiyor.

bız aralıkta aldık 38 bin tl maal oldu..ruhsatta kamyonet olarak geçıyor..babam kullanıyor

ama otomatık deıl normal vites

ne kadar indirim oldu bide aracı kendim kullanmam lazım alabilirmiyim..?

9 bin tl kadar indirim oldu ehliyetin varsa neden olmasın

Boşver napıcan kocaman araba , hem ötv indirime de düşük :)

Bagajlı olsun istiyosan, ST, SW kasalara bak derim.

Ticari Araçlarda motor hacmi sınırlaması 1.6 değilde 2.8 olması lazım bence. ötv kanununu 7.2 b bendinde 87.04 gtip numaralı araçlardan 2.8 motora kadar alınabilir yazıyor. Ama ticaride herkes 1.6 ya kadar almaya çalışıyor. Yoksa ben mi yanılıyorum? :confused:

Volkswagen Caddy hakkındaki düşünceleriniz?

Mrb arkadaşlar wolksvagen caddy almayı düşünüyorum bu araç hakkında fikrinizi söylerseniz sevininirim.

oğlum

merhaba. engelli aracı alanlara neden 5.nci sınıf vatandaş muamelesi yapılıp her konuda sonsuz zorluklar çıkarıyorlar :(

bir haftada 8-9 bayi ile görüştüm. hepsi söz birliği yapmış gibi 1.6 dan yukarısını satmıyor özürlüye :(

internetten gördüğümüz kadarıyla binek otoda 1600 cc ticaride 2800 cc olarak yazıyo

Üst Alt