Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

VW passat almayı düşünüyorum. Tecrübenizi yazar mısınız?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
2011 full honda civic aracım var onu satıp bursa fuarından passat 1.4 tsi comfortline almayı düşünüyorum arabayı kullananlar varsa tecrülerini paylaşabilirmi yol tutuşu,araba sollamada fırlama nasıl frenler iyi ve kötü yanlarını yazarmısınız

2 motor var: TSİ veya TSİ bluemontion
sonrada 2 beygir gücü var: biri 122 başlangıç diğeri 160 beygir (aynı motora rağmen farlı tork)

Çok rahat bir araba; Highlineden farklı konfor ama yeterli...
Honda arabanızı rahat döver....

Elindekini kaça satıyorsun özellik nedir?

elimdeki için şimdiden fiyat vermek olmaz ama en az 55 bin yapar diyolar haftaya fuarda anlaşabilirsem hemen satıcam honda civic elagans 55.000 km ilave özellik yok full paket sadece siyah yaptırdım arabaya 5 yıl servise götürdüm bakım için sadece bu yıl dışarıda yaptırdım bakımını

satacağın zaman haber sal...
passat siyah olsun 7 bin lira fark yapıyor :)

boyalıcalı kardeşim bende bursa dayım ve vw tiguan var ama favorim passat wariant tı fuara bende gelecem nasip olursa en güzeli fuarda bak görerek karara vermek en güzeli şimdiden hayırlı olması dileklerimle

Dip not bu ötv olayı tam netlik kavuşsun derim araba almadan önce çok şey değişebilir beklemekte fayda var :)

Üst Alt