Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Web Sitelerim

akrepyusuf

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Site reklamı yapmak yasak ise yönetici arkadaşlarım konuyu silebilirler

Arkadaşlar web sitelerim umarım beğenirsiniz (server bakımı var şuan ulaşılamıyor)

Ah Efendim.Com

FullDonanım.Com

KopyalaYapıştır.Org

1411.gif

hayırlı olsun...

Üçüde güzel olmuş ellerine saglık , sen kendinmi yapıyorsun yoksa sahibimi sensin kardeş ?

Bu siteler bir bebek gibi hergün ilgi ister.Birine az ilgi gösterseniz hemen küser. :) Ayrıca birinin üye sayısına baktım 91 kişi.Bu siteler ne zamandır faaliyettedir.

teşekkürler lodos denizcisi ilgi şart bu site sayesinde sitelerimizi unuttuk:D

91 üye olan site 3 aylık (linkler misafirlere açık kimse üye olmuyor:D)

fulldonanım 2 yıllık (başından çok talihsiz olaylar geçti:D)

ahefendim 1 yıllık

bu site işini azcıkda ben kurcalıyorum ama azcık...şuan 2 tanesi faal 5 tanesi yapılmayı bekleyen 7 adet sitem var :D

Ahefendim sitenizi inceledim çok güzelmiş...Emeğinize sağlık...

ah efendim sitenizi inceledim gerçekten güzel paylaşımlar var hepimizin bilmesi gerekenler, emeğinize sağlık hayırlı olsun

----------

ayrıca full donanımdaki erkeklere özel bölümde fena değil

ah efendim sitenizi inceledim gerçekten güzel paylaşımlar var hepimizin bilmesi gerekenler, emeğinize sağlık hayırlı olsun

----------

ayrıca full donanımdaki erkeklere özel bölümde fena değil

teşekkürler kardeşim saol dilediğiniz gibi faydalanabilirsiniz

forumlar geniş kapsamlı kısa bir gezinti yaptım
zamanım olunca üye olacağım

iyi de kardeş 2 siteye baktım.ikisinin formatı ayrı.
biri rahmani biri şeytani,sizi hangisiyle tanıyacağız.biri manevi biri maddi.biri ahiretlik biri de dünyalık ve şevhetin en üst noktasına kadar dünyalık.

Arkadaşım sitelerin oldukça başarılı, tebrik ediyorum gerçekten süper.
Bunların hepsini sen mi yönetiyorsun yoksa yapıp satıyormusun? ;Merakımdan soruyorum.Birde bu .com isim hakkı filan hepsi sen mi aldın.:D ksr bakma biraz tekniğe mi girdim yoksa:)

Arkadaşım sitelerin oldukça başarılı, tebrik ediyorum gerçekten süper.
Bunların hepsini sen mi yönetiyorsun yoksa yapıp satıyormusun? ;Merakımdan soruyorum.Birde bu .com isim hakkı filan hepsi sen mi aldın.:D ksr bakma biraz tekniğe mi girdim yoksa:)

teşekkür ederim

hepsini ben ve bir abim var beraber yönetiyoruz sattığım site yok şuana kadar tasarım ve programlama hazır genelde tema ile oynayıp farklı tasarımlar yapabiliyoruz az buçukta php bilgimiz var yetiyor bize .com uzantıyı senin benim gibi her vatandaşın alma hakkı var domainler benim ve abimin üzerine

Konuyu hortlatayim :) uzun bir süre geçmiş sitelerinizden 3'ü halen ayakta tebrikler

Üst Alt