Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Wi-fi hakkında bilgisi olan var mı?

HOŞCAKAL

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
4
arkadaşlar Wİ-Fİ ile bağlandığımızda girdiğimiz sitelere veya formlara kurum bilir mi vs.. kendi işyerimize girdiğimiz yasal olmayan siteler vs kurum bilebilir mi kim girdiğini tespit etmek mümkün mü telefondan bağlanma şartıyla....

kurum derken devlet dairesindesiniz galiba. sor ya üstüne müdürüne,şefine de ben de yasal olmayan sitelere girecemde sakıncası var mı de?

Bilgisayarların olduğu gibi telefonlarında mac adresleri var bi çeşit kimlikleri yani, kim nereye giriyor diye incelerler mi bilmiyorum ama isterlerse bulurlar..

Yasal olmayan sitelere erişimin yasak zaten. Modem engellediği için giremezsiniz. Ancak illegal yoldan sitelere erişmeye kalkarsanız tepenize binerler sanırım :))

Hoca ilk önce şurdan başlayalım.
Evden mi giriyorsun?İşyerinden mi?
-Never can be anonymous yani görünmez olamazsınız.Mümkün değil.Sadece sistemi kandırsınız.Yani change my ip yada change my mac adress aratarak sonuçlara göre işlem yaparsın.
-Şimdi şöyle düşünün burda kullanan var mı bilmiyorum ama Tornet dedikleri bir bağlantı(sistem) var.Yani p2p çalışan bir sistem.O da şu demek oluyor.Torrent dosyalarını nasıldır bilen bilir.Bir bilgisayardaki belgeyi milyon kişiye paylaşıma açarsın dileyen çekebilir.Bu da aynı sistem.Fakat tabi güvenlik konusunda bir şey diyemeyeceğim.
-Yazacam da aklıma ilk gelen bunlar :)

Üst Alt