Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Wideks filtresi nereden bulabilirim?

Pluvia

Emektar Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
1
Bana filitre lazım sizler nerden alıyosunuz internette uygundur sanırsam 50tl olan fitreye 90 tl dedi odyocu ne kadar artmış devlet vermiyomu bu tür şeyleri

Cihazlar dolarla arttıkça bunlarda artıyo bittik bizler

Raporum varda bu tür şeyleri veriyomu devlet

Doktor yazarsa

Evet ucuna

Edremit 90 diyo Ankara 53tl diyo deli oldum

8tane kıçıkırık tıpaya

bu tarz şeyleri devlet ödemez yılda sadece 1 sefer pil için ödeme yapar oda çok cüzzi bir rakam.

Ankaradaysanız filitrede yardımcı olmaya çalışırım sahranil

gene filitereye okadar demişler benim hastaya ücret almadan verdiğim uçlar vardı firma bedavaya yollardı onlara 15 tl demeye başlamışlar firma da adet adet bayiye satar olmuş.

sametozyunsel sizde varmı wideks benimki widex kanal içi

Devlet neye yararki zaten anca al al bitmez

Eski cihazım bundan iyidi

İki tane var benim kullanım artık işlh pislenmez ankara dışındayım ben şuan sizde varmı widex

Sizde ne kadar varsa

ben bu siteye satış yapmak amaçlı girmiyorum yıllardır üyeyim sadece sorunlara cevap veriyorum. Widex yok elimde ama her marka yedek parça aksesuar gibi şeyleri temin edebiliyorum sıkıntı yok onda daha önceden sipariş verip satmıştım ama şu aralar hiç sipariş vermediğim için fiyatını bilmiyorum ama 50'den ucuzdur muhtemelen

sametozyunsel valla arkadaş fikir verdi iyimiş beyaz oldu:D bunlara paramo dayanır

Cihazıda yıkasak iyimiş:D:D

Kuruttum kutusuna koydum fitreyi tertemiz oldu:)

Yazdıydım orayada

Cihazı temizlemedim aparatını temizledim

Üst Alt