Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Wideks flash 19 ile wideks mind 220-19 arasındaki fark nedir?

burberk

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba 5.5 yaşındaki işitme cihazı kullanan oğluma doktor wideks flash 19 önerdi şimdi kullandığımız widekx eski bir markası işitme cihazı satan firmaya gittim onlarda bana flash 19 yerine mind 220-19 almamı önerdiler ama ben karar veremiyorum cihazlar hakkında bilgisi olan yardım edebilirmi teşekkürler

merhaba...
ikisi de birbirine çok benzer özelliklere sahip, orta segmentte, gayet iyi cihazlar. ikisinde de 5 kanal, çoklu dinleme programı, direksiyonel mikrofon var. mind 220 daha yeni bir cihaz. aralarında fazla bir fiyat farkı yoksa mind 220 tercih edilebilir. fiyat farkı varsa flash 19'u gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
kolay gelsin...

çok teşekkür ederim önce size soracaktım zaten ben ama çekindim rahatsız etmek istemedim bu konuda bilgili olduğunuzu anlamıştım çok teşekkür ederim bende mind 220 almak istiyorum biraz fiyatı yüksek ama o en son çıktığı için

Üst Alt