Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Widex evoke mı Phonak marvel mi?

pelvan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ,

sağ ve sol kulakta 65dsb işitme kaybım var . 8 yıldır kulakarkası cihaz kullanıyorum - Widex Real-m .
cihazlarımı değiştirmek istiyorum . widex evoke ve phonak marvel arasında kaldım. widex evoke 440 modelini 2 haftalığına
denedim ama fiyatı çok pahalı. Widex evoke 220 fiyatına phonek marvel m90 alınabiliyor. çok kararsız kaldım.Widexi denemem için veren odyolog 8 yıldır widex kullandığım için başka marka kullanamayacağımı , diğer markalarda rahat edemeyeceğimi söylüyor. Widex in kendine ait yazılımı olduğu için. Phonak cihazları uzun süreli denemek için alamadım ama firmada denediğimde widex e göre çok daha mekanikti sesler. bu konuda tecrübesi olan var mı ? uzun bir süre sonrasında cihaz ve marka değişikliği tecrübesi olanların yorumlarına ihtiyacım var . çok kararsız kaldım.

pelvan

Widex evoke 440 'ı nerede denediniz, adres verir misiniz ben de bir denemek istiyorum.

Ben Duymer'de İnterton cihaz denedim.
İlk denediğim cihaz, İnternet Share 1280 modeli. Ses kalitesi mekanik idi. Memnun kalmadım. Fiyat 2500 TL. (pazarlık yapılırsa inebilir)
İnterton Ready 680 DW denedim. Ses kalitesi daha net ve güzel ama satış liste fiyatı 8250 TL (pazarlık yapılırsa inebilir)

İntertonun Ready 680 DW kullanan, deneyimleyen var mı? Satın almaya değer mi?

mesuttkgz

Kadıköy odyopark da denedim. oticon ve widex satıyorlar iki markanın da cihazlarını denemem için verdiler.
oticon la hiç rahat edemedim. widex zaten alışık olduğum marka ama bu fiyat değer mi kısmında kararsızım

pelvan

Teşekkürler. Haftasonu Kadıköy İDİS işitmede Oticon OPN S3 denedim. Şimdiye kadar denediğim en iyi cihaz bu oldu. Fatma hanım da çok ilgili ve bilgili bir kişi olunca cihazı bugün almaya karar verdim.

Üst Alt