Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende uzun süredir ııc modellerini araştırıyorum ama hala karar veremedim. Ne kadar doğru bilmiyorum ama widexin bozulduğu zaman yaptırması cok pahalı olduğu gibi bir şey duymuştum
arkadaşlar tekrar merhabalar, dün cihazı taktım şuan hala da kullanıyorum gerçekten okadar cihaz denedim ki artık IIC cihazlarda ümidimi kesmiştim verim alamıyordum Widex cihazla tanışıncaya kadar okadar net doğal ses alıyorum ki konuşmalar müzik sesleri televizyon vs. şuan çok iyi duyuyorum. dahada iyi olacak. gün içinde tekrar odyocuma gidecem rahatsız olduğum bir kaç sesler için not aldım.(kendi sesimin gür gelmesi, kapı sesleri, ayak sesleri vs.) şikayetlerime göre ayarlamalar yapınca umarım dahada güzel olur. ilk izlenimlerim bunlar
@Ksmerdm bilgine
arkadaşlar cuma günü widex vital modelinin ııc serisini satmak istediler bana ancak sitesine widexin sitesine baktığımda widexin ııc serisi yok en küçük olarak cıc ve xp serisi var. beni kandırdıklarını düşünüyorum cıc serisini ııc diyerek daha pahalı mı satmaya çalışıyorlar acaba? bilgisi olan varsa bilgi verir mi ?
arastirmadan paranoyakca dusunme dedim.
kulak ici cihazlarin kaliplari pahali olur senin ic kulak tabir ettigin dahada pahali olur
bide birkac kalip yaptirdiysan uymadan dahada pahali olur
widex zaten coook pahali emsallerine gore.eee napcan parayi veren dudugu calarbaska bende isterdim widexkaliplarin icine konulan cihazin ana parcalari modele gore hepsi ayni fiattir diye biliyorum.
parayi sayip karin agrin gecince gule sevine kullan cihazini begendiysenduymak kolaymi.
widex vital denedim müthişti ama widexin en iyi ııc serisi hangisi ise onu almayı düşünüyorum. duymak için paraya acımıcam. widex vital ııc 5.000 fiyat söylediler ilk başta 3.000 anlaştık. pahalı mı ucuz mu genede bilmiyorum.
ben o markaya hic yaklasmadim. cunku arastirdigim kadari en pahali marka
5000 den 3000 e dusmeleri birazcik mide bulandirici bence.
normalde widex kullancam dersen 3 5bini gozden cikaracaksin.
ne mutlu ana isitme kaybin az. telefonla konusucan, herbi seyi duyucan. keski sen kadar kayibim olaydi. duymak icin imkanimi zorlasamda faydasi yok.sana gipta ettim.
telefonu dogdugumdan beri hic anlamadimkusum telefona. face ile isim olmaz. adami deprasyona sokar paylasilanlar.
ben iyi konusamadan pat der soylerim. eger seni kirdiysam burdan kalaylayiverisitme kaybin az olsada isitmeden yana yuregim yanik. isitme sikayeti olanlar az cok demeden icimi yakiyo. hepinizi cok seviyorum isitme kayiplilar.
Shukufe sen yanlış anladın beni ya. Numaranı vs beni duygulandırdığını için istiyorum. Sana burda hiç Bi Zaman kızmadımki paylaşımlarını bile takip ediyorum senin hayranın olarak Sevgilerimle..
arkadaşlar hayatımda ilk defa cihaz kullanmaktayım 1 aydır. alıştıkça bu zamana kadar neler kaçırdığımı anladım. keşke okul zamanında da kullansaymışımda derslerimde de başarılı olsaydım belki şimdi daha iyi yerlerdeydim. Kullandığım cihaz '' Widex''. ilk defa cihaz alacaklara ve bundan sonra yeni bir cihaz almaya karar verecekler için mutlaka ''Widex'' cihazını denemelerini şiddetle tavsiye ediyorum.
Ben Gebze'den DUYUM İŞİTME'den aldım. yakın çevredekiler buraya gidebilir. iyi bir yerden almak lazım kendinizi çakma odyologlara emanet etmeyin. takacağınız varsa hevesinizi kaçırıyorlar.
Ben de altı aydır kullanıyorum aynen senin gibi düşünüyorum oticon kullanıyorum cihazdan memnunum ama aldığım yer pek ayar yapmayı bilmiyorlar başka yer bakar mı ayar konusunu
Valla 18 yıldır işitme cihazı kullanıyorum çeşit çeşit markalar elimden geçti. Şu an sol kulak koklear implant lı sağ Kulak phonak işitme cihazı çok şükür çok iyi durumdayım konuşmam zaten çok akıcı normal insan düzeyinde Anlama da arttığı için çok şükür çok iyi durumdayım.darısı diğer işitme engellilere.