Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Widex işitme cihazı hakkındaki düşünceleriniz?

LORD_55100

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar öncelikle inşallah doğru bir sayfaya başlık açtığımı ve aynı konudan başlık açmadığımı umarak başlamak istiyorum. 10 yıldır starkey firmasının vermiş olduğu ilk nano teknoloji dijital işitme cihazı kullanmaktayım. Gelişen teknoloji ve eskisi kadar verim almadığımdan yeni bir işitme cihazı almaya karar verdim. Forumları araştırınca gerçekten çok farklı bilgilerle karşılaştım. Öncelikle sol kulakta hiç işitme mevcut olmamakla birlikte sağ kulakta ileri derecede sensöriye işitme kaybım vardır. Neyse "nihayetnde isim vermeyeceğim firmanın WİDEX Unique Fashion Power 220 modeli önerdiler. ve dün itibari ile deneme amaçlı olarak kullanmaya başladım. İstediğim verimi alamazsan diğer markaları da deneyeceğim. ilk izlenimlerimi aktarcağım ve sizlerden bu cihazı kullanmışolanların samimi düşüncelerini belirtmelerini istihram edeceğim. İlk izlenimlerim;
1- ses kalitesi çok iyi.
2-ceptelefonumla blutooh özelliği ile net bir konuşmalar gerçekleştirdim.
3-yine yukarda belirttiğim özellik sayesinde muzik keyfi çok güzel.
4-suya dayanıklı olduğu söylendi fakat test etmedim:)
Şimdilik izlenimlerim bunlar. Fakat eksi yönü de var mesela dışarı cıktığımda trafi sesini çok iyi duyuyorum fakat insan sesi az duyum aldım. yine mobil uyguluma olan COM-DEX uygulamasında pil durumu ve ses açma-kapama pek işe yaramadı. Yine cihazı kapatmak için pil yuvasını çıkartmak gerekiyormuş.
Dediğim gibi sizlerin samimi tavsiyelerinize ihtiyac duyuyorum. Ve şimdiden hepinize teşekkür ediyorum

ben bir çok cihaz kullandım çoğundan memnun kalmadım her firma harika reklam yapar özellik sunar animasyon film çevirir ama inan kulağına taktığında çıplak bir düğün salonunda çocukların ellerine mikrofonlar verilmiş gibi bağırığ çağırılar gürültü patırdı mekanik sesler sana tafsiyem önce kullan geri iyade şartıyla al memnun kalmamak durumunda kalırsan ben siser markası cihazlar kullandım berbattı tafsiye etmem siemens cihazı en son modal aldım berbat fahalı bi fiyata aldım inan işitme cihazına benzemiyordu sesler makanik boğuk yada bir çok odyometris ayar yapmasını bilmez ama maxtone kadar başarılı bir firma yok cihazlar harika güzel orjinal sesler alıyyorsun geri iyade imkanı bile veriyor ama ilk gün memnun kaldım sana tafsiyem diğer bahsettiğin cihazları kullanmadım.

Himm tesekkur ederim... Baska dusuncelerini ifade edecek arkadaslar yok mu?

Selam, bende Oticon Chili SP9 modelini kullanıyorum. Çok memnun kalmadım. Pahalı alırsam daha güzel duyarım diyerek aldıydım bu modeli sıkıntılarımı odyometrise söylesem de netice alamadım. Buda bana acı tecrübe oldu. Pahalı almak size çok şey getirecek anlamına gelmesin. İşitme cihazlardan çok Odyometrisin tecrübelerine odaklanın. Sakın güzel ve tatlı konuşmalarına aldanmayın. Her şey cihazı alana kadar, aldıktan sonra odyometrisin eski halini göremeyebilirsiniz. Bu sitede işitme cihazı ile ilgili anket yapılsa güzel olurdu. Kullandığı cihazın markası ve modeli memnuniyeti belirtilirse güzel olurdu. Hatta şimdiye kadar kullanılan cihazların hangilerini beğendiğin ve beğenmediğin yanlarını yazacak şeklinde anket yapılırsa güzel olurdu hani. Bilmiyorum ben fikrimi söyledim. Sağlıklı günler dilerim.

Hepinize teşekkür ediyorum, Yarın cihazı götüreceğim ve bir kaç küçük sorun var eğer onları ekarte ederlerse alıcam beğenmezsem diğer cihazları da denemek daha mantıklı sanırım...

Üst Alt